Verkkovirhe

Finaali 2022 Savo Volley - VaLePa

Viestejä
357
Ohhoh, kannatti täälläkin manata... Mutta otetaan vastaan ja iloitaan!

Silli päätti että tämä ottelu voitetaan. Ei kai siinä muuta.
 
Viestejä
5,708
Ojansivulle 10 passia joista 6 tappoi. Ei paljoa passeja tullut, mutta oli riittävän tehokas. Siltala erinomainen. Rösler ei ollut tänään kyllä ollenkaan hyvä. Jauhiainen 8/+8 ja 4 torjuntaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,766
Joku kirjoitti aiemmin ettei Savo Volley saa erääkään joltakulta Vexxxvee-areenalta. Mutta toisin kävi. Siellä peli vuotaa pahasti.
 
Viestejä
338
Mielenkiintoista nähdä Savon peluutus Kuopiossa, ovatko Ojansivu & Siltala siinä kunnossa että paikat kestävät finaalien vaatimaa tasoa peräkkäiset päivät.
 
Viestejä
1,501
Ei esittänyt Savo tänäänkään ihmeitä omaan silmään, mutta ei tarvinnutkaan. Mäkinen ja Hänninen ihmeellisen yössä. Mökki täynnä ensimmäistä kertaa tällä kaudella, nuorilla miehillä ura pitäisi olla nousukiidossa, sitten tällainen esitys, ei voi kun ihmetellä.
 
Viestejä
1,135
Eikös Meskon pitänyt kaataa Savo vaikka joukkuekaverit olis umpisurkeita. Sellainen käsitys minulle on jäänyt palstan aiemmista kirjoituksista.
 
Viestejä
5,708
Sarja voi vielä mennä vaikka 4-1 Valepalle tai sitten 4-2 Savolle tai ihan miten vaan. Täällä oltiin joskus vaan aika varmoja Valepan mestaruuden osalta, että ei Savolla mitään palaa.
 
Viestejä
5,708
Viestejä
499
Sarja voi vielä mennä vaikka 4-1 Valepalle tai sitten 4-2 Savolle tai ihan miten vaan. Täällä oltiin joskus vaan aika varmoja Valepan mestaruuden osalta, että ei Savolla mitään palaa.
No syksystä asti ainakin Savonmaalla on oltu varmoja, ettei Valepalla ole mitään palaa, otteluvoitot kuitenkin vielä 2-1 Valepalle, joten ei kannata vielä mitään suuria julistuksia tälläkään palstalla tehdä suuntaan eikä toiseen.
 
Viestejä
357
Käsi ylös. Mun virhe. Tuleeko tästä nyt jopa sarja.
Toivotaan näin. Vaikuttaa siltä, että Siltala on päättänyt mestaruuden voittaa. Haasteet terveyden puolella hieman rajoittavat ja jää nähtäväksi miten jaksaa. Luultavasti jaksaa.

Nyt oli iloisempaa ja sitä kautta vähemmän virheitä Savolla.

Seuraavasta ottelusta tuleekin aika mielenkiintoinen. Edelleen hieman arveluttaa Feden pelin kestäminen painetilanteessa, mutta taitaa Siltala ja Ojansivu tuolla puolella auttaa?
Nooh, tämä oli yksi peli sarjassa ja Valepalla yksi voitta enemmän.
 
Viestejä
1,442
Mielenkiintoisiin asioihin ratkeaa foorumeilla finaalisarjat:
-Tuuletuskierrosten mittaan
-Savolaisten mielenlaatuun
-Vammalassa rauhoittumiseen
-Siihen kuinka kovaa palloa lyödään
-Hakkureiden passimääriin
-Ratkaiseviin nuoriin vaihtopelaajiin

Milloin pohditaan että Siltalasta ei ole mitään hyötyä jatkossakaan vaikka onnistuisi kaksi erää kolmesta kampeamaan Savolle.

Sitten pohditaan josko finaalisarja kääntyisi nuorukaisella, jolla olisi vielä vaikeuksia 1-sarjan finaaleissakin. Potentiaalia kyllä on, mutta ei vielä tälle keväälle.

Nyt ehdittiin jo Tolvasen ja aikalisien ajoitusten pariin. Kohta esiin nostettaneen Kangaskokon meriitit Suomesta ja ulkomailta. Tai Savon pelaajien budjettivaikutukset.


Itse pohtisin näiden lisäksi että taitaa sarja ratketa lopulta pelaajamateriaalin laatuun. Jos Lelun olkapää ei kestä koko sarjaa, houkuttaisi allekirjoittanutta ehdottaa Michelau-Siltala-Raadik kokoonpanoa laitoihin. Ykkösestä ei pelejä voiteta kuitenkaan, ainakaan tässä finaalisarjassa.
 
Viestejä
1,303
Hienoa Savo, hienoa Silli&Lelu. Iso arvostus, vaikka peukku VaLePalle nouseekin.
Nämä ovat urheilun tarinoita,jotka muistetaan.
No, homma on kesken, mutta mielenkiinto palasi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös