Verkkovirhe

Euroopan Mestarien Liigat

Viestejä
1,386
Kääntäkää hyvät ihmiset Areenaan jotka ette vielä katso. Tilanne 5-7 ja aivan huikeaa puolustuspeliä molemmilta porukoilta nähty jo nyt. Tulee mahtava ottelu!
 
Viestejä
4,771
Siellä on Elenialla menossa ns. äidit vs tyttäret matsi. Kai tällaisestakin pelistä voi kotijoukkue jotain ammentaa. En vaan kyllä tiedä mitä
 
Viestejä
494
Kyllä on melko kallista oppia Hämeenlinnalle nämä mestarien liigan pelit , katsojia toki tulee katsomaan näitä maailman tähtiä, mutta pelillisesti en usko tästä hyötyvän kenenkään 🤣
 
Viestejä
673
Myös mestareiden tekijä Luca Chiappini katseli kentän laidalla varmasti hyvillä mielin Suvi Kokkosen huippupeliä maailman tähtiä vastaan, joiden parhaat pelaajat tienaavat yli miljoona euroa vuodessa.
Hienon pelin meidän tytöt pelasivat, ei sitä todellakaan tarvi hävetä, ei näitä pelejä kaikki pääse pelaamaan :)
 
Viestejä
523
Toissa vuonna Leon oli kovapalkkaisin n.1,4 miljoonaa dollaria.Naisista ei kukaan tienaa lähellekään miljoonaa kaudessa.
 
Viestejä
673
Naisissa on useampi yli miljoonan tienaava. Ja kaikki taitaapi pelailla samassa maassa Euroopan ja Aasian rajalla.

Hämeenlinnassa vieraili naisjoukkue Turkin Istanbulista, jonka parhaat pelaajat tienaavat yli miljoona euroa vuodessa, eivät ne erot niin hirveät ole ainkaan parhaiden palkattujen osalta.
1000000 USD = 867 558,52 E on kurssi tällä hetkellä
 
Viestejä
185
Hämenenlinnassa vierailleet Korean tyttö, purkkaa jauhava jenkki ja naapuriseuran Zhu ainakin taitavat kuulua "miljoonanaisiin".
 
Viestejä
673
Tänään taas mestarien liigaa Venäjältä, kun Hämeenlinna kohtaa Jekaterinburgin.
Mielenkiintoinen valmentaja on tällä joukkueella, 80v Nikolaj Karpol.
Kaveri on valmentanut samaa seuraa noin 50 vuotta, meriitteinä maajoukkuetasolla 2 olympiakultaa ja
maailmanmestaruus ja kahdeksan euroopanmestaruutta.
 
Viestejä
80
Ehdottomasti parasta peliä Mestarien liigassa tänään Hämeenlinnalta. Todella kovaa joukkuetta vastaan 55 pistettä on hieno suoritus. Toisessa erässä varsinkin iloisella peli-ilmeellä pelannut Hämeenlinna taisteli jopa erävoitosta. Kolmannessa erässä kotijoukkue näytti sitten tasonsa ja vei erän selvästi.
 
Viestejä
673
Joo, oli hyvä matsi kovaa joukkuetta vastaan.
Vastaanottopeli oli oikein hyvää, passarin ja uuden hakkurin yhteistyö oli hakusessa, mutta ei tullut paljon
passejakaan. Ei muuta, kuin katse kohti seuraavaa peliä.
Tästä alkaa 11 tunnin kotimatka kohti Turkua, jossa cupkannu odottaa ottajaansa lauantaina.
 
Viestejä
1,386
Oli kyllä ilahduttava peli varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Tiukka paikka kyllä cupin finaali jo ylihuomenna, mutta josko ne jalat siitä vetreytyy. Ja yp-osastollakin Karhun myötä helpompi hengittää.
 
Viestejä
5,648
Vaikka Kazan ekan erän voittikin, niin kyllä oli huonoa peliä heiltä mestareiden liigan finaalissa Lubea vastaan. Lubella toki todella kova materiaali kanssa.
 
Viestejä
4,771
Itseltä meni täysin ohi koko CL finaali. Näkeekö jostain jälkikäteen tallenteena? Itse olin siinä uskossa että olisi tullut Ruutu+:lta mutta eipä näy sieltä tulleen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös