Verkkovirhe

Euro CUP 2014-2015

Viestejä
9,919
Ei tuo Zaksa mikään läpihuutojuttu ole. Toki Tiikereillä oli hetkensä Puolan kohtaamisessa, mutta nappipeli pitää tulla, jotta mennään kultaiseen erään. Siellä ne ilmastointiputket voivat jo ratkaista pelin.
 
Viestejä
2,265
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Ei tuo Zaksa mikään läpihuutojuttu ole. Toki Tiikereillä oli hetkensä Puolan kohtaamisessa, mutta nappipeli pitää tulla, jotta mennään kultaiseen erään. Siellä ne ilmastointiputket voivat jo ratkaista pelin.
Kyllä Tiikerit aika hyvin Puolassa pelasi, jos uskomme Wodek Sadalskia ja miksi emme uskoisi. Tosin hän myös vakuutti, että Zagumny astuu kehiin Kokkolassa ja näin ZAKSA:n peli paranee. Tiukkaa sitä tulee varmasti.
 
Viestejä
453
Ero oli selkeä, vaikka ei pitäisi ensimmäisen pelin perusteella liikaa johtopäätöksiä tehdä. Kotona varmasti Viesti hankaa paremmin vastaan. Suoria virheitä tuli tosiaan liikaa mutta pehmeälläkään pelillä ei pärjää. Rutiini täytyy vain saada kovemmaksi. Hienoja hyökkäysvariaatioita Viesti käytti pelissä kun pallo saatiin ylös.

Tarvitaan kuitenkin se kuuluisa pöljä päivä mikäli sarjassa voittoa kaivaa! Onneksi niitäkin tulee!
 
Viestejä
2,265
Nemo kirjoitti: Ero oli selkeä, vaikka ei pitäisi ensimmäisen pelin perusteella liikaa johtopäätöksiä tehdä. Kotona varmasti Viesti hankaa paremmin vastaan. Suoria virheitä tuli tosiaan liikaa mutta pehmeälläkään pelillä ei pärjää. Rutiini täytyy vain saada kovemmaksi. Hienoja hyökkäysvariaatioita Viesti käytti pelissä kun pallo saatiin ylös.

Tarvitaan kuitenkin se kuuluisa pöljä päivä mikäli sarjassa voittoa kaivaa! Onneksi niitäkin tulee!
Samanlainen on minunkin näkemykseni, vaikkn naislentopalloilua ole juuri seurannutkaan. Keskihyökkäykset onnistuivat mielstäni tosi hyvin, joten enemmänkin olisi voinut yrittää. Ymmärrän hyvin italialaisten valmentajan tyytymättömyyden materiaaliylivoiman olsi pitänyt näkyä numeroissaa selvemmin.
 
Viestejä
351
waltsu kirjoitti:
varajäsen sanoi:
LP Salolla huippu libero, ainakin italiassa.
Jep.Kunnei vaan pelaisikin ensi kaudella jossain Italiassa. Ihan ammattilaisainesta tässä vorssan likassa.
LP Salo teki tämän Forssan likan kanssa kesällä 3 vuoden sopimuksen! Eli jos pelaa Italiassa, saa LP Salo melko ison säkillisen euroja ennen kuin siirto hyväksytään.
 
Viestejä
3,090
jos luoja suo, niin kalenteri antaa sen verran periksi niin huomenna kokkolaan zaksaakin katsomaan :side:
 
Viestejä
2,265
varajäsen kirjoitti: jos luoja suo, niin kalenteri antaa sen verran periksi niin huomenna kokkolaan zaksaakin katsomaan :side:
Tervetuloa varajäsen ja kaiki muutkin, voin vakuuttaa, että kaikki on valmiina. Eilen puolenpäivänaikaan Tiikereiden mahtava talkoooporukka aloitti muutostyöt ja illalla klo 20:n aikaan työ oli tehty. Yön aikana kun hallia velä lämmitetään ja pieniä viimeistelyhommia aamulla tehdään on areena valmis vastaanottamaan taistelijat "aamujäille" :)
 
Viestejä
228
Nostan hattua kaikille niille talkoolaisille, jotka ovat olleet Kokkolassa, Vammalassa, Raisiossa ja Loimaalla tekemässä mahdolliseksi euro-tason otteluareenan ja pelihallin kuntoonsaattamisen. Näitä henkilöitä ei oikein koskaan osata seuroissa arvostaa tarpeeksi. Nyttenkin Kokkolassa talkoolaiset ovat huhkineet arkipäivänä hommia Tiikerien eteen. Jokunen on varmasti joutunut ottamaan töistä palkatonta yms. Tämä on minusta sitä seurakulttuurin suurinta esimerkkiä. Ollaan samassa rintamassa pelaajien kanssa. Toivottavasti Kokkolassakin talkoolaiset "joutuvat" vielä monen monta kertaa rakentamaan areenat kuntoon.
 
Viestejä
3,090
Vee kirjoitti: Nostan hattua kaikille niille talkoolaisille, jotka ovat olleet Kokkolassa, Vammalassa, Raisiossa ja Loimaalla tekemässä mahdolliseksi euro-tason otteluareenan ja pelihallin kuntoonsaattamisen. Näitä henkilöitä ei oikein koskaan osata seuroissa arvostaa tarpeeksi. Nyttenkin Kokkolassa talkoolaiset ovat huhkineet arkipäivänä hommia Tiikerien eteen. Jokunen on varmasti joutunut ottamaan töistä palkatonta yms. Tämä on minusta sitä seurakulttuurin suurinta esimerkkiä. Ollaan samassa rintamassa pelaajien kanssa. Toivottavasti Kokkolassakin talkoolaiset "joutuvat" vielä monen monta kertaa rakentamaan areenat kuntoon.
Olen täysin samaa mieltä. Joskus pelaajat (jopa valmentajat) eivät ymmärä/arvosta tätä työtä. Heidän taholta vielä epäsopiva kommenti ja seura sen jälkeen suurissa vaikeuksissa. Olen kuullut jopa (varmaan osa syy) tälläisen lauseen jälkeen seuran (edustusjoukkueen) toiminta loppui seuraavaan kauteen. Syyksi sanottiin resurssi pula :angry:

Tseppiä taustajoukoille
 
Viestejä
2,265
Kokkolan otteluntuomarit aj supervisor eivät olleet uskoa korviaan kuulleessan, että kaiki halliss ahäärivät henkilöt olivat vapaaehtoistyöntekijöitä (talkoolaisia) ja sanooivat eipä onnistuis heillä. Tiikerit todella arvostaa tätä joukkoajossa muuten on aaika paljon vanhempaa väkeä. Kiitos ja kumarrus vielä kerran.

Nämä europelit ovat kyllä erityisen hastavia juuri sen takia, että pelit ovat keskellä viikkoa, jolloin töissäkäyvien on hyvin vakea niihin päästä. Tiikerit joutuvat käyttämään yhden arkipäivän jääahllain muutamiseen lentoapllokäyttöön seuraavana päivänä tarvitaan talkooväkeä itse ottelutapahtuman läpiviemiseen. Ottelun jälkeen joudutaan aloittamaan purkuhommat n. 6 tuntia. Aaamulla jään pitää olla jääurheilijoiden käytöss
 
Viestejä
720
siinä sitten eemi sai pelata italian vanhoja konkareita vastaan 5-erää ja voitti :cheer: kun taas mikko kaksi palloa omassa matsissaan :( mutta täytynee sanoa että eemin porukka onnuori ja hyvä :)
 
Viestejä
228
Maajoukkue on Sammelvuon johdolla onnistunut murtamaan jään ja kiilaamaan parhaiden lentopallomaiden joukkoon. Seurajoukkutasolla tähän ei olla vielä pystytty. Valepa tosin menee tältä kierrokselta jatkoon, mutta sen jälkeen ei voi Valepan osalta vielä spekuloida yhtään.
Näkemättä eilisen kierroksen ainuttakaan peliä, monien kommneteissa toistuu termi "fyysinen hakkuri". Mestaruusliigassa ei taida olla sellaista kotimaista hakkuria, joka olisi Euroopan mittakaavassa se toivottu fyysinen hakkuri. Hiukan samaa valitteli Sammelvuo MM-kisoissa, mutta silloin Köpin sikermä käytti muita aseita hyväkseen kun lyöntikilpailussa olisi tullut turpaan.
Tässä cup-kilpailuissa olemme seurajoukkuetasolla vielä telineissä. Minusta muutamat tämän hetken suomalaiset joukkueet ( Tiikerit,Valepa ) ovat Euroopan mittakaavassa menneet parin vuoden aikana hirmuisia askeleita eteenpäin. Enemmän kuin pelillinen, meillä on edessä taktisen ja henkisen puolen kehittäminen. Cup-peleissä ei saa romahtaa ja antaa vastustajalle pisteputkia, niistä kaveri rankaisee ja kuittaa erän.
Hurrikaani ja Loimu ilmeisesti olivat hengettömiä, syyt olisi otettava selville ja analysoida. Koska yksikään joukkue, vaikka olisi kuinka fyysinen ja taktisesti vahva, ei pärjää ilman henkisiä voimavaroja.
 
Viestejä
185
Jaahas, menee mielenkiintoiseksi. Tämän päivän aamulehden mukaan on vielä epävarmaa, että pelaako Kunnari tänään. Olkapää ei ole vielä täydessä kunnossa ja pelaaminen katsotaan vasta viime tingassa. Olli itse sanoo, että pelaa jos vaan pystyy. Lääkärikin on antanut luvan pelata, joten päätös on Ollin käsissä. kyseessä ei ole sentään iskukäden olkapää.
Vamman synnystä kerrottiin sen verran, että Olli oli liukastunut harjoituksissa ja siinä oli olkapäässä tuntunut kipua. Ei ollut sentään lähtenyt sijoiltaan mutta ilmeisesti ollut lähellä.

Tässä linkki mistä peli näkyy.

http://sport.delfi.ee/news/vorkpall/
 

Ana

Kiitos linkistä matsiin ja hartaasti toivon että Olli pystyy pelaamaan. On kuitenki kaikin puolin niin kova tuki ja turva joukkueelle. Tsemiä Valepa! Pidetään Suomi lippu korkialla :)
 

Ana

Ja tuohon "fyysiseen" hakkuriin niin eilen ainaki semmonen oli tuola Kokkolan jäähallilla. Ja hyviä esimerkkejä vielä Gavin Schmitt ja Ivan Zaytsev. Mutta toki Puolan MM-joukkueen Wlazly on "vain" 194cm pitkä..... Mutta taitaa ne tossut nousta sen reilun metrin lattiasta. Eli isoja pelejä voitetaan "pienellä" hakkurillaki. Mutta näin kotimaisesti ajateltuna mielenkiinnosta seurata miten Kaislasalon Samuli kehittyy täsä vuosien aikana. Raamithan on kohillaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös