Verkkovirhe

Beach volley kesä 2016

Viestejä
4,775
Pakko pistää tännekin,kiinnostaa ketään tai ei ;) Lehtonen-Lahti tekivät jo tähän asti suomalaista biitsihistoriaa selviytymällä Turkissa World Tourin osakisassa FINAALIIN ! Loppuottelu nähtävillä FIVB:n youtubekanavalla tänään klo 16.45. Aivan fantastista työtä. Onnea Riikka ja Taru,valmentaja Kaipeakaan unohtamatta
 
Viestejä
4,543
Siinä ja tässä. Eka erä olis pitänyt hoitaa kun oli tuloillaan. Tie rinkulakisoihin kuitenkin helpottui vähän. Hyvää pelaamista oli jo. Syöttöä vaan rohkeammaksi niin hyvä tulee.
 
Viestejä
4,775
Urhoollinen taistelu finaalissa ykkössijoitettuja Euroopan mestareita vastaan ei riittänyt. Ekassa erässä oli muutama eräpallo,ei maistunut. Vastustaja pisti heti ekasta mahdollisuudesta poikki ässäsyötöllä. Tokassa erässä näytti menevän aivan läpihuutona. Teknisellä takissa 14-7. Upea nousu vielä 18-15 ja 19-16 mutta rutinoidumpi vastustaja oli vielä tällä kertaa kovempi, Mutta tosi kova saavutus.Onnittelut!
 
Viestejä
10,871
Ei Riikan ja Tarun tarvitse hävetä taisteluaan. Upea saavutus finaalipaikka. Eka erä kun olis saatu, niin tiedä miten olisi käynyt. Sakut antoivat kovaa kättä ja Ludwig veti toisesta muutaman kerran varmuudella. Näitä saavutuksia lisää, niin nähdään suomalaisia Rion hiekalla.
 

Ryynäsen Topi

Loistavaa työtä Lehtonen-Lahti Antalyassa. Oliko kaikkien aikojen kovin saavutus beach volleyn parissa suomalaisparilta?

Muistaakseni Nyströmin kaksoset eivät näin hyvää sijoitusta saanut?

Tärkeitä pisteitä ropisi laariin ja Rion paikka on taas pykälän lähempänä.
 
Viestejä
108
Todella historiallinen saavutus. Nysset eivät päässeet ikinä palkintopallille asti. Rankingin kautta kisoihin pääseminen näyttää heikolta. Stavangerissa kun voittaa Continentalin, niin kisapaikan saisi.
 
Viestejä
4,543
Olipas vääntely Italiaa vastaan. 2-1. Kolmas 21-19. Kaikki erät jatkopallopalloille. Huipusti menee, mutta menköön
 
Viestejä
20
Tiedoksi tännekin: Turun avointen naisten sarjaan la 11.6. otetaan peruutuksen takia yksi joukkue jälki-ilmoittautuneena tavallisella 40 € maksulla. Ilmoittaudu pikimmiten sähköpostitse osoitteeseen turkubeachvolley@gmail.com ja kirjoita otsikoksi ”turnaus 2016 naiset”.

Turun avoin turnaus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/858513894260549/
TBV:n kotisivu: http://www.turkubeachvolley.fi/
 
Viestejä
4,775
Tänään kaikki sankoin joukoin seuraamaan finaalipäivän tapahtumia Sastamalan SM-osakisan sykkeeseen. Luvassa varmasti kovatasoisia otteluita ja keliennusteetkin näyttävät suotuisilta ainakin sateen osalta.
 
Viestejä
4,775
Hienosti ovat Riikka ja Taru pyyhkineet olympiapettymyksen mielistään. 3 voittoa Gstaadin Majorturnauksen alkulohkossa joista 2 vieläpä Rioon matkaavista pareista. Hienoa ja eikun eteenpäin
 
Viestejä
117
Korkeatasoinen turnaus Huittisissa, Pukinojan beachillä. Ei kuulu mihinkään sarjaan, mutta nimekkäitä pelureita! http://www.huittistenkeilahalli.fi/
 
Viestejä
3,496
Tänään alkaa sitten todenteolla se suurin ja kaunein eli Trust Kapital OPEN Kuopion matkustajasatamassa! Eilen oli LEKA Volleyn yritysturnaus missä LEKAn pelaajia (ja viime vuoden OPENin toinen voittajista, Ignacio Batallan (ESP) pelasi) oli vahvistamassa joukkueita, mukavan rentoa ja välillä yllättävänkin kovatasoista peliä. Itse päätapahtumassa pelataan Nevzaa ja turnauksesta lisää:
www.trustkapitalopen.fi
 
Viestejä
4,775
Taru ja Riikka upeaan satelliittiturneen voittoon Kisakalliossa. Nyt sitten vaan odotellaan Riikan päätöstä uran jatkon suhteen. Olisi ainakin Tarun kehityksen kannalta todella sääli jos Riikka nyt lopettaisi. Ja mistä yleensä tilalle isot saappaat täyttämään joutuva pelipari???. Mutta ei mennä asioiden edelle. Katsellaan rauhassa mitä tapahtuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös