Verkkovirhe

Beach Volley EM-kisat 2018 Hollanti

Viestejä
1,798
Äkkiä menee homma vaikeaksi näissä skaboissa. Lahti-Liukkonen/Parkkinen hävisi 29.sijoitetulle emäntämaan parille 1-2 ja nyt jatkoon vaaditaan iltapelistä voitto 4.sijoitetusta saksalaisparista. No ei muuta kuin tulta päin ja voitto kotiin(y)
 
Viestejä
1,287
Ja Lahti /Parkkinen lohkossaan kakkoseksi. Mitenkä jatkossa? Täytyy taas tyhmänä kysellä vaikka CEV:n otteluohjelma kyllä löytyy. Mitä nuo "draw"t tarkoittavat.
 
Viestejä
1,798
Tänään jatkuu. Lahti-Parkkinen kohtaa ykkösijoitetut saksalaiset klo 15 1.pudotuspelikierroksella ja Lehtonen/Ahtiainen klo 21.30 pudotuspelien toisella kierroksella voittajan ottelusta jossa kohtaavat 2.sijoitettu tsekkipari ja 9.sijoitettu venäläispari
 
Viimeksi muokattu:

Tinkeli

Miksi Lahti/Parkkisen lohkossa hollantilaispari pääsi jatkoon, eikä latvialaispari, jolla paremmat eräsuhteet ym. ja vielä voitto keskinäisestä ottelusta?
 
Viestejä
1,798
Lahti/Parkkisen kisat päätökseen hyvän taistelun jälkeen ykkössijoitettuja saksalaisia vastaan. Molemmissa erissä oli 1 eräpallo,ei maistunut ja rutinoitu vastustaja ei antanut armoa. Eli vanha viisaus,kun on paikka käytä se hyväksesi. Muuten kaveri tekee sen vääjämättä
 
Ylös