Verkkovirhe

Beach Volley EM-kisat 2018 Hollanti

Viestejä
5,059
Äkkiä menee homma vaikeaksi näissä skaboissa. Lahti-Liukkonen/Parkkinen hävisi 29.sijoitetulle emäntämaan parille 1-2 ja nyt jatkoon vaaditaan iltapelistä voitto 4.sijoitetusta saksalaisparista. No ei muuta kuin tulta päin ja voitto kotiin(y)
 
Viestejä
1,801
Ja Lahti /Parkkinen lohkossaan kakkoseksi. Mitenkä jatkossa? Täytyy taas tyhmänä kysellä vaikka CEV:n otteluohjelma kyllä löytyy. Mitä nuo "draw"t tarkoittavat.
 
Viestejä
5,059
Tänään jatkuu. Lahti-Parkkinen kohtaa ykkösijoitetut saksalaiset klo 15 1.pudotuspelikierroksella ja Lehtonen/Ahtiainen klo 21.30 pudotuspelien toisella kierroksella voittajan ottelusta jossa kohtaavat 2.sijoitettu tsekkipari ja 9.sijoitettu venäläispari
 
Viimeksi muokattu:

Tinkeli

Miksi Lahti/Parkkisen lohkossa hollantilaispari pääsi jatkoon, eikä latvialaispari, jolla paremmat eräsuhteet ym. ja vielä voitto keskinäisestä ottelusta?
 
Viestejä
5,059
Lahti/Parkkisen kisat päätökseen hyvän taistelun jälkeen ykkössijoitettuja saksalaisia vastaan. Molemmissa erissä oli 1 eräpallo,ei maistunut ja rutinoitu vastustaja ei antanut armoa. Eli vanha viisaus,kun on paikka käytä se hyväksesi. Muuten kaveri tekee sen vääjämättä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös