Verkkovirhe

Ärsyttävää

Viestejä
534
Konkari kirjoitti:
kastaja sanoi:
Mielestäni Sastamalan kuuluttaja Ilkka Nykänen on tämän liigan paras kuuluttaja ainakin miesten puolella.
Sastamalassa ja Loimaalla parhaat kuuluttajat. Asiallisia ja tasapuolisia läytyy muuualtakin. Kokkolan kuuluttajan heeehkuuuutuuuus meeeneeeee täääyyyysiiiiin ööööveeeeriiiiksiiiii. Savonlinnassa myös surkea kuuluttaja, joka ei osaa pysyä asiallisena vierasjoukkueita kohtaan.
Onko vaihtunu Savonlinnassa kuuluttaja,ainakin viime kaudella mielestäni aivan asiallista toimintaa.
Tottakai aina kotijoukkueelle enemmän hehkutusta...

Samaa mieltä,kuin aika moni,tuo Kokkolan spiikkeri on aivan s...anan huono,ärsytys alkaa n.1 minuutti kuuntelun alkamisesta.Miksi niitä nimiä tarvii vedättääääääää niin paljon????

Toivottavasti viestit menee sinne asti.
 
Viestejä
4,885
Hallitsevalla Suomen mestarilla ei TODELLAKAAN ole Suomen mestari tason kuuluttajaa. Muutaman kerran Hollihaassa vierailleena en vaan pysty ymmärtämään sitä pelaajan nimen venytystä joka armaan suorituksen jälkeen ja syöttövuoroon tultaessa. Ja kun äänikin on välillä kuin santapaperin rahinaa niin sen kamalampaa on kuunnella. Ei täältä tällä kertaa tämän kummempaa asiaa
 
Viestejä
1,766
metriheikki kirjoitti: Hallitsevalla Suomen mestarilla ei TODELLAKAAN ole Suomen mestari tason kuuluttajaa. Muutaman kerran Hollihaassa vierailleena en vaan pysty ymmärtämään sitä pelaajan nimen venytystä joka armaan suorituksen jälkeen ja syöttövuoroon tultaessa. Ja kun äänikin on välillä kuin santapaperin rahinaa niin sen kamalampaa on kuunnella. Ei täältä tällä kertaa tämän kummempaa asiaa
Laitetaan - jos ei tällä - niin ensi kaudella jokaisen ottelun yhteydessä sisääntulon / uloskäynnin yhteyteen palautteen antamisen mahis!

Tietysti me annamme eniten palautetta nimettöminä, mutta jos nimellä palautetta antaa, voisi olla vaikka lippu- tai muissa arpajaisissa osallisena tai palkinnoilla...
En tiedä, mitä ajatellaan, mutta itse annoin eräälle joukkueelle palautetta ottelutapahtumista, ja jos oikein muistan, niin muutosta tuli.

Tuo kuulutus on muuten yksi tärkeimmistä, se on vetonaula, mutta näyttäis joskus - tai on myös näyttänyt, että se on "työntänyt" vähän väkeä pois.

Toivotaan mieluisia pleijareita.
 
Viestejä
1,527
Hoh hoijaa! Hommatkaa oikeesti jotain muuta tekemistä!

Nyt on kuuluttajat hampaissa
sitä ennen Oiva
sitä ennen Valepa
sitä ennen MiO
Urhotv
Limetv
YLE
sitä ennen.....

jos on oikeesti näin surkeeta tää lentiksen seuraaminen faneilla, niin ei ole mikään ihme ettei media seuraa lentistä tän enempää.
Kaikki rääkyy kuin vanhat akat!

ooops! nyt tulee satikutia! :cheer:
 
Viestejä
1,503
kastaja kirjoitti: Mielestäni Sastamalan kuuluttaja Ilkka Nykänen on tämän liigan paras kuuluttaja ainakin miesten puolella.
Tämä Hollihaan kummamies taitaa olla se Hilajoen Antti, joka pallillansa kuiskailee pelin jokaisessa erässä. :whistle:
 
Viestejä
71
Kuka hiljentäisi tämän Kuikan...? Kaikki pelaajat täällä tuntuu selostuksen mukaan olevan ihan saman nimisiä :) Olisiko täällä Kokkolassa joku muu joka saisi sillon tällöin suunsa auki :evil:
 
Viestejä
1,795
Hotsportti temppuilee. Tonifin viestiä ei näy ja oma viestini katosi lähettämisen jälkeen jonnekin bittiavaruuteen
 
Viestejä
329
waltsu kirjoitti: Hotsportti temppuilee. Tonifin viestiä ei näy ja oma viestini katosi lähettämisen jälkeen jonnekin bittiavaruuteen
Sammaa, jotenkin temppuilee.
Yritin laittaa tämän linkin tuonne TV/netti ketjuun, muttei onnistunut.
Koitetaan kokeeksi tähän ketjuun, vaikkei linkin aihe olekkaan ärsyttävää.
https://www.youtube.com/channel/UC-HCPff2qbYtu-wR8EB67Bw
 
Viestejä
149
voisko joku kertoa,että millainen hyvä kuuluttaja,titä ominaisuuksia edellytetään. Mielestäni hyvä kuuluttaja osaa innostaa koti yleison kannustann omaa joukkuetta,mutta osaa antaa kannustusta myös vierasjoukkueen hyville suorituksille,ei ohjaile kuulutuksillaan tuomareiden toimintaa näkemysratkaisuissa.Lisäksi muut pelitapahtuman rutiinit siinä alkuun.
 
Viestejä
1,795
Tervetuloa koukkupolvi maantaina Tampereelle kuuntelemaan hyvän selostajan otteita. Siis jos I Nykänen on ottelukunnossa vaivojensa jälkeen. Tämä verbaalivirtuoosi täyttää juuri nuo kriteerit mitä luettelit.

PS HOTTIS SEKOILEE EDELLEEN. Taas meni monta tärkeää kommenttia taivaan tuuliin
 
Viestejä
105
Ärsyttävää tämä lentopallon asema. Esimerkiksi salibandyn finaalit pelataan viikonloppuisin. Kun taas lentopallon finaalit pelataan viikolla paitsi mahdollinen seitsemäs finaali. Ja toki pääsiäinen pelastaa yhden pelin pyhälle. Eikö olisi järkevämpää yrittää sijoittaa finaalit viikonloppuihin jolloin saataisiin EHKÄ pari sataa katsojaa lisää otteluihin.
 
Viestejä
1,527
ihmettelijä kirjoitti: Ärsyttävää tämä lentopallon asema. Esimerkiksi salibandyn finaalit pelataan viikonloppuisin. Kun taas lentopallon finaalit pelataan viikolla paitsi mahdollinen seitsemäs finaali. Ja toki pääsiäinen pelastaa yhden pelin pyhälle. Eikö olisi järkevämpää yrittää sijoittaa finaalit viikonloppuihin jolloin saataisiin EHKÄ pari sataa katsojaa lisää otteluihin.
Mutta tätähän sitä ollaan haluttu: EI PELIPÄIVIÄ MUIDEN LAJIEN KANSSA YHTÄ AIKAA!

Muut lajit ovat olleet asialla nopeammin ja vieneet parhaat pelipäivät! :(
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös