Verkkovirhe

Ärsyttävää

Viestejä
2,163
Joo varmaan hakee uomiansa tämäkin homma mutta suunta on oikea, senverran tsekkasin noita kuvioita. Valmennusosaaminen on kyllä lajin kehittymisen kannalta ykkösasia,nimenomaan junnuvalmennus ja siitä se poikii osaavampia valmentajia myös liigatasolle.
Koulutetut valmentajat nostavat lajin imagoa ja samalla saadaan lisää harrastajia.Pitää myös ymmärtää että pelkillä talkoilla ei hommat pyöri vaan korvauksia pitää maksaa tason mukaan, mikään ei ole ilmaista.
no saavat ensi vuonna hyvät kehitys% aikaan, kun tänä vuonna tiputetaan valmennuskoulutus 1/10 osaan edellisvuosiin verrattuna. Onko ensi kynnys/rima nostettu heti liian korkealle?
 
Viestejä
2,163
Kuortaneelle kerätään parhaat junnut ikäkausittain, mutta miksi liigajoukkueiden kokoonpanoihin ei saada heistä vahvistusta. Mättääkö jokin Kuortaneen valmennuksessa?
18 v ja vahvistus? Naisten puolella todellisuudesa pitäis tapahtua ja todella kovat voi myös vahvistaa myös miehissä. Upi ja Suihkonen ovat ihan hyviä poikkeuksia. Ja jälkimmäistä auttoin myös loukkautumiset.
 
Viestejä
1,322
18 v ja vahvistus? Naisten puolella todellisuudesa pitäis tapahtua ja todella kovat voi myös vahvistaa myös miehissä. Upi ja Suihkonen ovat ihan hyviä poikkeuksia. Ja jälkimmäistä auttoin myös loukkautumiset.
Jos Upia miettii, niin kyllä hänen tietään sotkettiin jonkinverran sillä, että Kuortaneella saatiin hieno idea. Eli liian lyhyt hakkuriksi. Tehdään yypee. Kaikki muu olikin junnuajoilta ihan kohdillaan, mutta se pikku kolmio silmien ja käsien kanssa ei vaan toiminut. Ei junnuna, eikä vanhempana. Siinä hukattiin sekä aikaa että vietiin identiteetti hetkeksi. Oikeastaan aika pitkäksi ajaksi.

Edelleen sanon, että Kuortanetta pitäisi käyttää hieman toisin. Jätkät pelaamassa karvaperseukkojen kanssa 1-sarjaa. Seurojen ja Kuortaneen kanssa yhteistyössä leiritykset. Tää kiva kiva Kuortaneella on nähty ja se mihin tämä johtaa. Eli ollaan niin hemmetin kovia ollakseen sekä tietysti sen, että seuratoiminta hyytyy entisestään. Kuolemansuudelma on Kuortane.
 
Radio Rockilla maaotteluista buffi ja se alkaa: ”Ny rillataan Hämeelinnassa...” ei helvetti mitenkä voidaan moista hoki-sanontaa alentua käyttämään?!?!?! Ja lopun ”oliko se lenttis vai lentis” on kyllä aika säälittävä yritys saada korvamatoa/hokemaa, toivottavasti ei noista olla hirveitä maksettu tekijöille.. Ei tarvii ihmetellä miksi ei laji saa media-aikaa jos maksettu aika on tällaista kuraa!
ÄRSYTTÄÄ!
Ja meni tunteisiin jos joku meinaa kysyä..😂
 
Viestejä
135
Elokuu menossa ja liigan sivuilta ei saa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta minkäänlaista selkoa joukkueiden tulevan kauden rostereista. Pointsit Hurrikaani, Savo, Pölkky ja Ploki. Lentiskerholla ja Kangasallakin taitaa olla kohdallaan.
 
Ylös