Verkkovirhe

1-sarjat 2022-2023

Viestejä
271
Karhulan Veikot esiinty eilen vahvasti Ducksia vastaan, voittaen näköjään ensimmäisen erän jatkopalloilla. Karjalainen, Rezai ja Kyrölä ovat kovia vahvistuksia joukkueelle. Vähän epäilin hakkurin kykyjä pelata liiga-joukkuetta vastaan, mutta hyvin ennakkoluulottomasti laitto pallolle vauhtia syöttöruudussa. "Tilastojen" mukaan kelpo tuloksella pelannut viime kauden 2-sarjassa.

Mielenkiintoisia vääntöjä luvassa kärkijoukkueiden kesken!
 
Viestejä
591
Juu kyllä hakkuri on liian lyhyt jos tappajaa haetaan, torjunta on korkeella. Korhola ja Siren siinä vahvistukset. Eikös duksillakin vaihtomiehistöä vaiko aloitus? Liberot eivät vakuuttaneet kummallakaan puolella.
Tume vahvistus mutta muksi Lepistö ei kt, ehdottomasti paras siihen👍.
 
Viestejä
10,895
KaVesta pisti silmään "elämänsä vedossa" ollut Atte Kyrölä. Varsinkin Ducksia vastaan Atte oli nelospaikalla tikissä. Salpiksesta tulleen hakkurin aloitussyöttö oli liigatason hypäri. Anton Lepistö oli PuMaa vastaan laitapelaajana iskussa. Kokonaisuudessaan ilta oli mukava. Tuomas Karjalainen piti Hurmoksen jälkeen totaalisen tauon lentopallosta. Nyt hän oli taas löytänyt rakkauden lajiin takaisin. Kyllä KaVe on kahden parhaan joukossa ykkösessä. Lisäksi Ducks saa tarvittaessa hyvää farmiapua.
 
Viestejä
336
Kasimir Vuorinen ollut näemmä Lempon kokoonpanossa eilen. Jos sopimuksen tekee, niin on yleispelaaja osasto Lempolla ykkössarjaan jälleen kerran kova.
 
Viestejä
490
Salohallissa eilen naisten 1-sarja turnaus, mukana LP Viesti akatemia, Lempo, LP Vampula, Puma Volley, RaisU, TuUL, Erä ja Salon Viesti ( 2-sarjan joukkue ). LP Viestin Akatemia oli tasaisessa turnauksessa ykkönen voittaen loppuottelussa Puman 2 - 0, pronssipelissä RaisU voitto TuUL:n myös 2 - 0. Minusta yleisesti ottaen oikein hyviä ja tasaisia pelejä, joukkueissa paljon pelaajia ja tietenkin suhteellisen nuorta porukkaa, jokaisessa joukkueessa varmasti tulevaisuuden liigapelaajia jos vaan innostus lajiin jatkuu. Huomioitavaa myös että vaikka Salon Viestin kakkossarjan joukkue jäi viimeiseksi niin kaikki sen pelit päättyivät 1 - 2 eli hyvin pistivät hanttiin ykkössarjan joukkuita vastaan.
 
Viestejä
336
Lempäälässä tuli käytyä. Halli on kyllä sopivan kokoinen ykkös sarjaan, 150-200 katsojaa tuo hyvin tunnelmaa. Kyllä oli KaVe kesy, Lempo näytti kunnolla mikä on sarjan ykkösjoukkue näin sarjan alussa. Vierailta skotti keskari Boyle löi muutaman kerran hienosti, Siren selvästi paras. Kyrölä ihan unessa. Lempolta koko joukkue tykitti niin kovaa että vaikea nostaa yhtä pelaajaa esiin. Rumpunenkin oli koko pelin vaihdossa. Hyvin saa muut pelata että ottavat voittoja Lempäälässä.
 
Viestejä
591
Kaven pelissä näkyi joukkueem yhteenpelaamattomuus ja liika energisyys joka näkyi niin että ypt menivät välillä liikaa passarin tontillekin.
Passarista ei voitto ollut kiinni vaan hyökkääjien pehmeydestä.Hyvistä passeista heiteltiin ja jalat olivat hitaat. Keskipelaajat ehkä torjuivat mutta vastustajaan nähden ei päättäneet palloja.
Kavella on nuoria nälkäisiäkin pelaajia mutta vaihtoja vähän noihin pistelukemiin nähden.
Nimet ei selässä paina pelata pitää.
Puhtaat paperit pelinjohtajille liberolle ja passarille.
Lempo oli valmistautunut paremmin.
Toivotaan että peli Kavellakin alkaa kulkemaan, liian paljon virheitä.
Lisää treeniä ja pelaamista Kotkan pojille!
 
Viestejä
1,293
Jopa inan yllättäväkin tulos Lempäälästä. Oletin KaVen haastavan paremmin, jopa viittä erää uumoilin kaverin kanssa aiheesta jutellessa.
Lempoa jostain syystä jopa aliarvioidaan, lieneekö se osasyynä, että mukana 'jäähdyttelijöitä'?
No, Kruuda ja Vesanen palkittiin. En peliä nähnyt, joten en tiedä oliko raatilaisilla 'legendalisää'...
 
Viestejä
1,434
Jopa inan yllättäväkin tulos Lempäälästä. Oletin KaVen haastavan paremmin, jopa viittä erää uumoilin kaverin kanssa aiheesta jutellessa.
Lempoa jostain syystä jopa aliarvioidaan, lieneekö se osasyynä, että mukana 'jäähdyttelijöitä'?
No, Kruuda ja Vesanen palkittiin. En peliä nähnyt, joten en tiedä oliko raatilaisilla 'legendalisää'...
En tiedä kuka Lempoa aliarvioi. Jos YP-vaihtoehdot on 1-sarjaan: Vuorinen, Puttonen, Rumpunen, Pöllänen ja on keskareistakin varaa istuttaa Härköstä vaihdossa ei liene epäselvyyttä siitä mikä joukkue on ennakkosuosikki voittamaan jokaisen erän pelatessaan edes lähes ykkösporukallaan. Muillakin pelipaikoilla sitten vielä peli-ikäiset ex-liigapelaajat.

Yllätyn jos Lempo menettää sarjapistettäkään, Pohjois-Pohjanmaan reissu voi toki olla koetinkivi jos matkaan lähetetään junnurinki.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös