Verkkovirhe

1-sarjat 2020-2021

Viestejä
80
Pielaveden Sammon päävalmentaja Sergei Ivanov korostaa, että pudotuspelipaikka on edelleen joukkueen ainoa tavoite. Tällä hetkellä Sammon sijoitus siihen on riittävä, mutta kilpailu on tasaista. Isot ennakoinnit ovat vaikeita, kun joukkueilla on tällä hetkellä niin suuria eroja pelatuissa otteluissa.

Ivanov tietää, että Sammon kausi on ollut melkoista vuoristorataa.

– Tarvitsemme koko joukkueelta kovaa työtä. Meidän pelimme vaihtelee todella paljon. Se johtuu treeneistä. Peleissä näkyy kun olemme treenanneet huonosti. Välillä me pelaamme tosi hyvin ja noudatetaan annettuja ohjeita. Välillä taas pelimme on huonoa, Ivanov arvioi.

Ivanov odottaa syystäkin tasaisempaa suorittamista. Joukkue on toki nuori mutta myös kehityskelpoinen. Ivanov tietää, että Sammon materiaali on kaukana kovien kärkijoukkueiden tasosta. Joukkuepelillä ja Ivanovin pelikirjalla pitää kuroa materiaalieroa umpeen.

– Meillä ei ole selvää johtajaa, joten koko joukkueen pitää pelata hyvin, jotta pärjäisimme. Uskon, että meillä on mahdollisuudet pudotuspeleihin, eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Tärkeää kokemusta edustaisi Timo Leikas, mutta hänen kautensa on ollut erittäin rikkonainen. Entinen liigapelaaja Leikas parantelee tällä hetkellä polvivammaa. Leikas olisi edelleen pelitaitojensa puolestakin hyvä vahvistus, jos hän vain pysyisi ehjänä.

Viime kaudella Sampo pääsi pudotuspeleihin, kun loppukaudesta joukkue yltyi voittamaan kovalla prosentilla myös kärkijoukkueita. TUTO Volleyn riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Antti Karttunen nousi isoksi ratkaisupelaajaksi. Nyt jengissä ei ole enää samanlaista tehopelaajaa. Tehot jakaantuvat tasaisemmin.

Nytkin vaaditaan vahva loppukausi, kun vastassa on vielä monta päävastustajaa. Nämä ovat Sammon tavoitteiden kannalta painepelejä. Kotikentällä voittoja on tullut vasta kaksi. Viime lauantaina Sampo voitti sarjanelosen, Iskun, vakuuttavasti joukkueen kauden otteet huomioiden. Joukkueen parasta ei ole tietenkään nähty. Esitys oli kuitenkin lupaava.

Ivanov ei tee laadukasta työtä Pielavedellä yksin. Silti hänen roolinsa on todella iso. Hän on hionut pääsarjatasolle jo monta pelaajaa. Oma poika Ilja Ivanov on seuraavana tässä jonossa. Ikäluokkansa (2003) kärkinimiin Suomessa kuuluva Ilja on debytoinut jo pääsarjassa. Hän on ollut myös Savo Volleyn treeniringissä. On oikeutettua puhua hyvän potentiaalin omaavasta pelaajasta.

Sergei Ivanov korostaa, että Iljalla on vielä paljon töitä edessä, että hän voi siirtyä onnistuneesti pääsarjatasolle. Suoritusvarmuus ja kokonaisvaltaisuus ovat tärkeitä teemoja, kun arvioidaan tätä riittävyyttä. Mistään valmiista liigapelaajasta ei voida puhua. Sellaisiakin arvioita on jo kuultu.

– Hän on nuori vielä, joten varaa on kehittyä jokaisella osa-alueella. Eniten pitää kehittää puolustusta ja torjuntaa. Pelin ymmärtäminen on ihan hyvällä tasolla, ja se kehittyy kokemuksen kautta. Fyysisten ominaisuuksien kehittäminen on myös tärkeää, jotta hän voi myös liigassa pärjätä.

Ilja Ivanovilla on selkeitä vahvuuksia, joita hän osaa hyödyntää. Hän on opetellut kovan hyppysyötön, jolla tehdään hyvää tulosta ainakin Ykkössarjan peleissä.

Sergei arvioi, että passien laatu välillä heittelee, mutta se on normaalia nuorella kaverilla.

– Uskon, että Ilja pystyy kehittymään hyvälle tasolle, kunhan hän vain jaksaa treenata aina täysillä.

Sergei kertoo, että Ilja oli ennen hieman laiska ja ei niin motivoitunut kaveri treenaamaan, koska hän pärjäsi muutenkin peleissä.

– Tällä hetkellä Ilja haluaa kehittyä ja ymmärtää, että pitää tehdä kova työ, jotta voi pärjätä tulevaisuudesta. Hänellä on halu todistaa, että hänen saama huomio ei ole turhaa.

Isän oppien lisäksi veljesten keskinäinen kilpailu on hyvästä. Ilja haluaa tiettävästi hiljentää veljensä Fedorin kuittailut tulevaisuudessa peliotteillaan.
 
Viestejä
342
Ivanov odottaa syystäkin tasaisempaa suorittamista. Joukkue on toki nuori mutta myös kehityskelpoinen. Ivanov tietää, että Sammon materiaali on kaukana kovien kärkijoukkueiden tasosta. Joukkuepelillä ja Ivanovin pelikirjalla pitää kuroa materiaalieroa umpeen.
Ivanovin lisäksi mm. Niko-Matias Puhakka on kehityskelpoinen nuori mies. Sampo voi pudotuspeleissä yllättää, kunhan välttää TuTon ja KyKy:n ensimmäisellä kierroksella.

Kyyjärvellä on muuten kova sakki kasassa nyt kun Mäntylä siirtyi Nurmosta, profiilipelaajia 1-sarjaan löytyy lähes joka paikalta. Joko olisi Hannun vuosi nostaa Betonimiehet liigaan? Tuskin, kun karsintoja ei järjestetä ja hakemuksella haetaan.
 

yes

Viestejä
21
Miesten 1-Sarjan Ottelu
KyKy-Betset vs Pielaveden Sampo
Su 14.2. Klo: 16:00 Kyyjärven Liikuntahallilla
Ottelu suorana lähetyksenä Nopola News Netti-TV:ssä!
Osoitteessa: Nopola News On Air | kanava 1 | Nopolanews
Ottelu näkyy myös Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkkojen alueella Maxivision iptv-palvelussa kanavalta 759.

Halutessasi voit ostaa vapaaehtoisen ns. Virtuaalilipun lähetykseen.
Maksu tilille: Kyyjärven Kyky ry / lentopallo. Tilinumero: FI88 4765 1020 0077 41 BIC: POPFFI22 Viite: 21678

KyKy-Betsetin Kotisivut: Kyyjärven Kyky

Tervetuloa Linjoille! :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
222
Jaahas, Pälkänekin nappasi voiton, hyvä homma. Akaan Pöllänen avitti näköjään asiaa, mutta farmiseuroilla on aina joskus farmiapuja.
TuTo, Kyky ja Lempo ovat näköjään omassa kastissaan, ainakin runkosarjassa. Eivät juuri alemmilleen kompastele. Jos/kun pleijareita 1sarjassa pelataan, tulee viimeisistä paikoista kova kisa ja panospelejä piisaa, mikä on hieno homma. Ja striimitkin paranevat, ilokseen eilenkin katseli hetken aikaa esim Karhulan-lähetystä, oli hidastuksia ym. Kuuluttajan kuulutus kuului sopivasti ja tulostiedot hyvin esillä - sillä lailla!
 
Viestejä
80
TUTO Volleylla on ihan kelpo mahdollisuudet vetää runkosarja läpi ilman tappioita, jos ainakin nykyinen suoritustaso säilyy. Peli varmaan vielä vain kehittyy tuosta kevättä kohti. Paljon vielä ehtii kuitenkin tapahtua. Hurmos ja KyKy-Betset olivat myös aika kovia tässä viime vuosina, mutta heillekin taisi tulla tappio tilille. Onhan siellä TUTO:lla vielä KyKy vieraissa ja Lempo-Volley kotona vastassa.

Sampo kärsi viikonloppuna kaksi selvää tappiota. Pielavedellä Murikat oli parempi 1-3. KyKy oli kotisalissaan puolestaan parempi 3-0. Sammolla oli toisessa erässä selkeä johto. Muuten ei jäänyt hirveästi jossiteltavaa. Päävalmentaja Sergei Ivanov arvioi, että vastassa oli kaksi kovaa vastustajaa, jotka pelasivat hyvin. Ivanov ei voi olla kovin pettynyt. Coach Ivanov olisi odottanut, että Sampo olisi pystynyt esittämään parempaa erityisesti vastaanotto- ja hyökkäyspelissä. Omia virheitä tuli liikaa. Sampo otti TUTO Volleylta Pielaveden pelissä sen yhden erän, muuten nämä pelit kärkikolmikkoa vastaan ovat menneet vastustajalle 3-0. Ivanov totesi vain, että Sammon pitää pelata hyvin, että nämä isot jengit kaatuvat. Ei se ole sen kummempaa. Huomiona voin sanoa, että aika paljon saa tapahtua pelissä kehitystä, että näitä isoja voittoja tulisi. Materiaaliero on jo todella iso.

Realiteetti on, että Sampo ei treenaa kovin monesti viikossa.

– Jokaiselta vaaditaan täyttä latautumista treeneissä, meillä ei ole varaa laittaa hommaa läskiksi. Silloin, kun kun kaikki yrittävät parasta, se näkyy myös peleissä, Ivanov korostaa.

Timo Leikas, Ville Salokangas ja Kimmo Ylönen ovat loukkaantuneina. Ivanov arvioi, että Salokangas ja Ylönen saattavat palata jo lähiaikoina kokoonpanoon. Konkari Leikas on sivussa joka tapauksessa pidempään. Tarkkaa aikataulua ei voi arvioida.

Kilpailu viimeisistä pudotuspelipaikoista kiristyi, kun East Volley nappasi voiton.
Sampo kohtaa ensi lauantaina Murikat vieraissa. Sampo on vielä viimeisellä pudotuspelipaikalla. Isoja pelejä on vielä tulossa, kun Pielavedelle saapuu päävastustajista East Volley ja Nurmon Jymy. Sampo kohtaa Nurmon Jymyn vielä vieraissakin. Vieraspeli NaPaa vastaan on myös aika tärkeä. Ennakkoon pahin ottelu jäljellä olevista on kotipeli, jossa vastaan tulee Lempo-Volley.
 
Viestejä
80
 
Viestejä
222
TuTon pelillinen taso riittäisi jo nyt haastamaan liigan häntäpäätä, mutta.....ehkä se ongelma on siinä, että runkopelaajat ovat "kertaalleen lopettaneita" (O.Rumpunen, Puputti, Koppanen, Rajala...), joten leiskuisiko heillä liekki paluuseen liigatasolle? Toki Turun suunnassa on pelaajia, ja voisihan hyvinkin olla, että virta veisi Loimusta TuToon - mene ja tiedä.
Mutta, kuten Ekon veljekset selkeästi ovat sanoneet, vaaditaan eritoten talouspuolelle huomattavan paljon lisää lihaksia. Ehkä liigastatus voisi tuoda tukijoitakin, yleensä niiden saaminen vaatii raakaa työtä. Varsinkin näinä aikoina, kun monella yrityksellä menee heikosti.
Nostan paksua pipoani kuitenkin; uusia yrittäjiä pääsarjatasolle tarvitaan ja kaikki kunnia; mieluummin Turkuun kuin Kyyjärvelle.
 
Viestejä
253
Hyvät kommentit,en vaan ymmärrä,miksi mieluummin Turkuun kuin Kyyjärvelle?
Käytännössähän Turussa on jo liigajoukkue eli Loimu(vaikka on Raision puolella)...
Nythän ei Keski-Suomessa ole Muuramen jälkeen ollut mitään.
Toivon ehdottomasti,että KyKy voisi nousta liigaan.Ei ole mitään sidoksia seuraan,asun n.270 km päässä Kyyjärveltä.Liiga saisi aivan uutta verta ja KeskiSuomi takaisin lentopallon huipulle.
 

Jos

Viestejä
1
Samaa mieltä kuin etupateri.en ymmärrä miksi kyky ei voisi pelata liigassa. Taustat paremmassa kunnossa kuin monessa liigaseurassa. Riittävän iso sali. Innostus jo ykkösessänsäkin kova. Seuran voimamies Kalliojärvi olisi monessa liigaseurassakin kova sana taustaasioiden hoitajana. Miehen sanaan voi luottaa.
 
Viestejä
1,902
Samaa mieltä kuin etupateri.en ymmärrä miksi kyky ei voisi pelata liigassa. Taustat paremmassa kunnossa kuin monessa liigaseurassa. Riittävän iso sali. Innostus jo ykkösessänsäkin kova. Seuran voimamies Kalliojärvi olisi monessa liigaseurassakin kova sana taustaasioiden hoitajana. Miehen sanaan voi luottaa.
Hannun posket taitaa punehtua kehuista. 😁
 
Viestejä
222
Juu, ei mitään Kykyä vastaan seurana. Joskus vuosituhannen alussa siellä tuli käytyä pelaamassa. Hannun tunnen vain legendaaristen juttujen perusteella.
Pointtini oli se, että lentopallo on lajina kuihtuva, sitä faktaa ei kai kukaan kiellä?
Isoissa kaupungeissa, kuten Hesa, Tampere, Espoo ja Turku laji on alamaissa. Niissä on kuitenkin kasvupotentiaalia.
Tervetuloa/menoa toki Kyky liigaan, jotenkin vaan n 1000 asukkaan pitäjän rajat tulevat nopsaan vastaan, käsittääkseni Jyväskylästä on kolminumeroinen kilometrimäärä Kyyjärvelle.
Loimu on Raisiosta, Turun vierestä kyllä. On Akaakin liki Tamperetta, mutta kyllä Iskun paluuta liigan parrasvaloihin toivoisin.
Vappuna nähdään, kumpi on paalupaikalla liigakandidaatiksi TuTo vai Kyky.
 
Viestejä
3
Juu, ei mitään Kykyä vastaan seurana. Joskus vuosituhannen alussa siellä tuli käytyä pelaamassa. Hannun tunnen vain legendaaristen juttujen perusteella.
Pointtini oli se, että lentopallo on lajina kuihtuva, sitä faktaa ei kai kukaan kiellä?
Isoissa kaupungeissa, kuten Hesa, Tampere, Espoo ja Turku laji on alamaissa. Niissä on kuitenkin kasvupotentiaalia.
Tervetuloa/menoa toki Kyky liigaan, jotenkin vaan n 1000 asukkaan pitäjän rajat tulevat nopsaan vastaan, käsittääkseni Jyväskylästä on kolminumeroinen kilometrimäärä Kyyjärvelle.
Loimu on Raisiosta, Turun vierestä kyllä. On Akaakin liki Tamperetta, mutta kyllä Iskun paluuta liigan parrasvaloihin toivoisin.
Vappuna nähdään, kumpi on paalupaikalla liigakandidaatiksi TuTo vai Kyky.
En sanoisi että lentopallo on lajina kuihtuva. Pelaajamäärät on pysyneet viimeisen kymmenen vuotta aika vakaana, aikuisten alasarjat ovat yhä pienentyneet mutta samaan aikaa junnumäärät ovat olleet pienessä kasvussa, painottuen tyttöihin, pojissa kehitys on ollut paikallaan ja vaihtelee alueittain. Aikuiset harrastajat on siirtyneet paljon biitsiin varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Junnupuolella Tampereen ympäristössä laji voi ihan hyvin mutta kaupungissa puuttuu aktiivinen isompi toimija, perinteitä kyllä olisi, ehkä se sieltä vielä. Helsingissä Puma on kasvanut ja on 400 junnulla nykyään maan suurin junnuseura, kysyntää kyllä lajille näyttäisi löytyvän isoissakin kaupungeissa kunhan toiminta on hyvin organisoitua.

Pienten paikkakuntien toiminta on yhtälailla tärkeää, mutta lajin tulevaisuus riippuu kyllä siitä miten se voi siellä mihin ihmiset pakkautuu eli kaupunkiseuduilla (alueitten keskuspaikkoihin ja niiden liepeille).
 
Viestejä
1,833
Hyvät kommentit,en vaan ymmärrä,miksi mieluummin Turkuun kuin Kyyjärvelle?
Käytännössähän Turussa on jo liigajoukkue eli Loimu(vaikka on Raision puolella)...
Nythän ei Keski-Suomessa ole Muuramen jälkeen ollut mitään.
Toivon ehdottomasti,että KyKy voisi nousta liigaan.Ei ole mitään sidoksia seuraan,asun n.270 km päässä Kyyjärveltä.Liiga saisi aivan uutta verta ja KeskiSuomi takaisin lentopallon huipulle.
Joo , olen kyllä samaa mieltä siitä että keski-suomeen pitäisi saada miesten liigajoukkue. Jyväskylä olisi se oikea paikka , yliopiston liikunnan koulutusohjelma +muut peruspalvelut loisivat kyllä hyvät olosuhteet. Pitäiskö KyKyn miettiä tulevaisuuttaan osana isompaa kokonaisuutta?
 
Viestejä
222
No, miten nyt sanoisi. Varmasti junnuluvut ovat kutakuinkin olleet ennallaan, kiitos tyttöpuolen vahvuuden. Mutta, jos perspektiiviksi otetaan vähän pidempi aikahaarukka, niin surku tulee. Itse pelasin M3sarjaa 90-luvulla lohko numero 15. Eikä se ollut viimeinen lohkonumero.
Ja ihan kaikki toimijat ovat tärkeitä. Yhtä lailla lilliputtipitäjien kuin metropolien.
Tämä tästä.
 

yes

Viestejä
21
Miesten 1-Sarjan Ottelu
KyKy-Betset vs East Volley (Savonlinna)
La 20.2. Klo: 17:00 Kyyjärven Liikuntahallilla
Ottelu suorana lähetyksenä Nopola News Netti-TV:ssä!
Osoitteessa: Nopola News On Air | kanava 1 | Nopolanews
Ottelu näkyy myös Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkkojen alueella Maxivision iptv-palvelussa kanavalta 759.

Tervetuloa Linjoille!

KyKy-Betsetin Kotisivut: Kyyjärven Kyky
 
Viestejä
80
Pielaveden Sammon päävalmentaja Sergei Ivanov tietää, että joukkueella ei ole enää hirveästi varaa hävitä. Joukkueen loppuohjelma ei ole kaikista vaikein suhteessa kilpakumppaneihin, mutta suurin osa peleistä on samoista sijoista kamppailevia vastaan. Viime aikoina on nähty yllättäviäkin tuloksia, kun sarjajumbokin on löytänyt hyvän tason.

Lauantaina Sampo hävisi vuoristoratamaisen esityksen jälkeen Murikoille 3-2.

– Olen kyllä ihan tyytyväinen. Tietenkin peleissä tavoitteena on aina ottaa kolme pistettä. Meillä oli alla ihan hyvä treeniviikko, niin toivoin voittoa. Pelissä meillä oli kyllä hieman liikaa suoria virheitä. Pelin ensimmäisissä erissä meidän syöttö ei oikein toiminut, Ivanov kertoo.

Ivanov antaa kehuja siitä, että joukkue pystyi kauden parhaaseen esitykseen torjuntapelissä. Seuraavissa peleissä on enemmän painettakin. Sampo on nyt niukasti viimeisellä pudotuspelipaikalla. Lauantaina Pielavedelle saapuu East Volley. Sammon pitää voittaa, vaikka tappiokaan ei vielä romuta pudotuspelitavoitetta. Ykkössarjasta ei putoa mikään joukkue tällä kaudella.

– Toivon, että joukkue taistelee loppuun asti ja näyttää hyvää lentopalloa.

Sampo on hävinnyt tämän vuoden puolella jo seitsemän kertaa. Ainoa voitto tuli Iskusta Pielavedellä. Vastustajat ovat olleet pääsääntöisesti todella kovia. Sekin selittää tappiosaldoa. Seuraavissa peleissä pitää yksinkertaisesti tulla myös tulosta.

Ivanov arvioi, että joukkue on ihan hyvin valmis näihin painepeleihin. Viime kaudellakin Sampo oli tiukassa tilanteessa, jossa sen oli pakko voittaa monta peliä loppukauden aikana. Silloin pelaajat onnistuivat hienosti käsittelemään tilanteen. Moni kärkijoukkuekin joutui nöyrtymään Sammon edessä. Sammosta puhuttiin silloin suurena venyjänä niin henkisesti kuin pelillisesti.

Viime kaudella joukkueessa oli paljon uusia pelaajia, joten yhteispeliä piti hieman hakea. Loppukaudesta nähtiin vaadittua tasoa joukkuepelissä.

– Yleensä loppukaudesta kaikki antavat parhaansa kentällä. Kuusikossa on tänä vuonna paljon junnuja. Viime kaudella oli ehkä hieman enemmän kokemusta kentällä.

Sairastuvalla valitettavasti istuva Timo Leikas olisi erittäin tärkeä henkinen johtaja, jonka rooli korostuisi isoissa peleissä.

– Tällä hetkellä Lasse Räisänen ja Ilja Ivanov ovat ehkä suurimmat henkiset johtajat. Lassella on paljon kokemusta. Ilja antaa tunnetta peliin.

Ilja Ivanovin lisäksi myös Niko-Matias Puhakalla voi olla lupaava tulevaisuus edessä. Puhakka edustaa vasta 2004-ikäluokkaa.

– Puhakka on pärjännyt ikäisekseen todella hyvin. Tietenkin välillä taso vaihtelee, mutta uskon, että hänestä voi tulla jopa kova liigatason pelaaja. Puhakalla on paljon taitoa ja hyvä fysiikka. Kokemuksen kautta tulee kyllä varmuutta tekemiseen.

Ivanov tietää, että voitosta voittoon marssiva TUTO Volley on poikkeuksellisen kova joukkue sarjatasolle. Joukkue tavoittelee syystäkin liigassa pelaamista.

– Lempo ja Kyyjärvi ovat myös kovia. Myös Murikat on ollut yllättävän kova, kun siellä kaikki ovat nuoria pelaajia. Muut joukkueet ovat mielestäni aika samalla tasolla. Ylipäänsä Ykkössarjan taso tänä vuonna on ollut ihan hyvä.

Millä varmistatte, että Sampo säilyttää asemansa hyvänä Ykkössarjan joukkueena?

– Sitä on vaikea ennustaa. Voin vain toivoa, että tulee lisää nuoria lupaavia pelaajia, joista voi kasata hyvän joukkueen. Ykkössarja on hyvä paikka kehittää nuoria, Ivanov päättää.
 

yes

Viestejä
21
Miesten 1-Sarjan Ottelu
KyKy-Betset vs TUTO Volley (Turku)
La 27.2. Klo: 17:00 Kyyjärven Liikuntahallilla
Ottelu suorana lähetyksenä Nopola News Netti-TV:ssä!
Linkki: Nopola News On Air | kanava 1 | Nopolanews
Ottelu näkyy myös Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkkojen alueella Maxivision iptv-palvelussa kanavalta 759.

Lähetys alkaa hyvissä ajoin ennen ottelua!

Tervetuloa Linjoille!

KyKy-Betsetin Kotisivut: Kyyjärven Kyky
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
222
Nyt tuli Kykylle ihan huolella kotisalissa Tutolta pataan, onkohan 1sarjassa koskaan hävinnyt noin selkein luvuin Kyyjärvellä?
Tuto on kova ja hyvin valmennettu.
Lempolla näköjään 'ohari'viikonloppu, joten joko Tuto julistetaan 1sarjan mestariksi? Ei kai.
Iskulle peukut, siellä Ville Vuorinen tekee hyvää työtä.
Btw; joku aika sitten kaivattiin Kykyä liigaan ja synergiaa Keski-Suomen metropoliin eli Jyväskylään korostettiin. Hyvä homma, ei siinä. Mapsin mukaan Kyyjärveltä Hippoksen alueelle tulee koko lailla125km. On siinä synergiamatkaa.
Väärinymmärrysten välttämiseksi; Kyky ja Hannu tekee ja on tehnyt vuosia upeaa lentistyötä pienessä kylässä: arvostan.
 
Viestejä
26
Nyt tuli Kykylle ihan huolella kotisalissa Tutolta pataan, onkohan 1sarjassa koskaan hävinnyt noin selkein luvuin Kyyjärvellä?
Tuto on kova ja hyvin valmennettu.
Lempolla näköjään 'ohari'viikonloppu, joten joko Tuto julistetaan 1sarjan mestariksi? Ei kai.
Iskulle peukut, siellä Ville Vuorinen tekee hyvää työtä.
Btw; joku aika sitten kaivattiin Kykyä liigaan ja synergiaa Keski-Suomen metropoliin eli Jyväskylään korostettiin. Hyvä homma, ei siinä. Mapsin mukaan Kyyjärveltä Hippoksen alueelle tulee koko lailla125km. On siinä synergiamatkaa.
Väärinymmärrysten välttämiseksi; Kyky ja Hannu tekee ja on tehnyt vuosia upeaa lentistyötä pienessä kylässä: arvostan.
Ei pitkään aikaan varmasti mutta reilu 10 vuotta sitten KyKy oli 1-sarjan peränpitäjiä pitkän aikaa ennenkuin homma nousi uudelle tasolle.
 
Viestejä
1,833
Btw; joku aika sitten kaivattiin Kykyä liigaan ja synergiaa Keski-Suomen metropoliin eli Jyväskylään korostettiin. Hyvä homma, ei siinä. Mapsin mukaan Kyyjärveltä Hippoksen alueelle tulee koko lailla125km. On siinä synergiamatkaa.
Ei vaan tänä päivänä ole kovin realistinen ajatus kehittää pienen pieneen kylään keskelle ei mitään liigatasolle pyrkivää joukkuetta.Pitkässä juoksussa ei rahallakaan saa onnea, muutaman tukijan varaan ei kannata liikaa laskea. Ykkössarjassa homma pelittää paremmin , nautitaan hyvästä 1-sarjajoukkueesta eikä liigan jojo-joukkueesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös