Verkkovirhe

Vantaa Ducks Mestaruusliigassa

Viestejä
418
Meinasi olla Ankoilla hyvä peli.
Virheitä välteltiin, ja ekan erän verran siinä onnistuttiin.

Sitten: alkkarivirheet palasivat, kaikki jujut jäivät kenttään. Ei kai tällä tasolla pitäisi ...

Ettan torjunta saatiin näyttämään hyvältä, koska passit usein pieniä ja liian lähellä verkkoa.
 
Viestejä
127
On se kyllä kumma homma, mutta jälleen kerran passarin vika kun ei kuole. Eikä tämä avautuminen tätä peliä pelkästään koske. Silloin kun pelit voitetaan hyökkääjät on kuumia ja niin kovia ja kun hävitään niin passit on huonoja ja passarin tekeminen nostetaan esiin. No nää on näitä, yritettäisiin kuitenkin muistaa että huippuhyökkääjä pystyy ratkaisut tekemään vähän huonommastakin passista, ja huippupassari vähän heikommasta vastaanotosta. Eli kokonaisuus ratkaisee...
 
Viestejä
418
No, jos passit ovat samalla tasolla kuin lämmitellessä - siis pinnassa ja tiukalla tempolla = ( kun Pasi nostaa läpsyn passarille) lyönnin näyttävyyden takia, niin täytyy muistaa, että pelitilanteessa edessä on 2-6 kätöstä n. puoli metriä lyöjän tontin puolella ja lähes metrin verkon yläpuolella. Hakkaa siinä palloa, omille varpaille.

Toki edelleen kaipaan taitoa huiskia palloa latvoista maisemiin em. tilanteista, eikä epätoivoista viistoa pystylyöntiä.

Summa summarum ...
 
Viestejä
273
Ducksilta hienosti hoidettu Facebook videointi ihan pukuhuoneeseen saakka. En tiedä onko Ducks ylipäätään, seuran tiedottaja, kuuluttaja tai kukaan mukaan oikeita henkilöitä kommentoimaan vastustajan pelaajista sosiaaliseen mediaan ihan tuohon sävyyn. Sarjan jumbo ja karsintaan jälleen joutuva kriisiseura voittaa täysin varamiehisenä pelanneen sarjakärjen ja siellä puhutaan kuin maailmanvalloittajat. Jotenkin kovin hassu tilanne :)

Ducksillakaan kun ei ole kuitenkaan yhtään edes lähelle tämän 'gaselli' Greenen tasoista pelaajaa, niin pilkka taitaa kuitenkin osua enemmän omaan kuin muiden nilkkaan. Ja ei, Kaunisto ei ole ihan samalla korkeudella Greenen kanssa vielä, vaikka videolla niin kovasti puhutaan :D

Huumorilla voi totta kai puhua paljon asioita joukkueen pelaajien ja seurahenkilöiden kesken, mutta kannattaisi huolehtia ihan tosissaan ettei se mene livenä sosiaaliseen mediaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
524
Tämmöiset voitot sarja kärjestä ovat varmaan joittenkin pelaajien uran suurinpia voittoja , näitä on sitten hieno muistella karsinnoussa ja kesällä voitettiin valepa joka pelsa ilman passari, kahta yp,tä liberoa, onhan nämä kovia juttuja .
 
Viestejä
524
Ja vielä mitä tulee noitten muitten pelaajien arvosteluun, ei vantaalla tule koskaan olemaan tuon tason pelaajaa, toinen juttu montako liiga tason pelaajaa löytyy vantaalta, aika hiljaista sillä rintamalla , varsinkin ens vuonna 1-sarjassa.
 
Viestejä
499
Ankkojen facebook-livessä mielenkiintoista pohdintaa mm. Arvis Greenestä. #kunkameranpitiollajokiinni
Pohdintaa jatkettiin myös ilakoimalla kuinka mukavaa oli lyödä palloa Lehtimäen ja Alanin yli😤
Einomieskö se tämän spektaakkelin takana oli. Saattaa hymyt hyytyä 2.3 Vexvellä.
 
Viestejä
3,556
On kyllä sarjajumboilla takit auki videon lopussa! Todellinen rimanalitus, fb-julkaisussa toiminta samaa tasotonta tekemistä kuin joukkuueen pelaaminen yleensä. Säälittävää toimintaa seuralta, ja vieläkin on katsottavissa.. Liitto sais kyllä rankaista vaikka pisteiden menetyksellä moisesta perseilystä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös