Verkkovirhe

VaLePa 2023-2024

Viestejä
305
Peetu Mäkinen?
Tosiaan on hetki siitä kun olen nähnyt Peetun pelaavan. Mikäli Peetu tulossa Valepaan, niin motiivia ja roolia ihmettelen. Minusta ei ole avauskuusikon pelaaja, mikäli Eurooppaa tavoitellaan. Ja kolmos yp:n roolissa on jo nuori ja kehittyvä Leinonen, tosin milloin mahtaa Jiri joutua inttiin? eikai vielä...se kyllä sotkee pelaamisen ainakin vuodeksi.
 
Viestejä
1,362
No Kaunistohan sieltä tuli, ja Sakke Mäkinen, toki ulkomaanpykälä kesäkuun loppuun saakka. Mielenkiintoinen jenkki keskitorjuja, ja Miro Leinostahan täällä onkin jo paljon huudeltu. Tällä hetkellä Valepan avausseitsikko näyttäisi siis tälläiseltä

Esko
Sivula
Ekman
Miro Leinonen/Chase Direito
Mäkinen
Kaunisto
Pennanen

Neljä yleispelaajaa on jo rosterissa, ilmeisesti näillä lähdetään?
 
Viestejä
121
Kangaskokko kertonut Tyrvään Sanomille että mahdollisesta Saken ulkomaille lähdöstä riippuen haussa on vielä 1 tai 2 aloituskuusikon yleispelaajaa
 
Viestejä
1,362
Okei no sitten tulee kyllä äärimmäisen kova rosteri! Joku taisikin mainita että ns "kakkoskuusikko" tulee olemaan tulevalla kaudella kovempi ja siltä kyllä toden teolla vaikuttaa!
 
Viestejä
1,235
En nyt ehkä vielä julistaisi tulevan kauden joukkuetta aiempaa kovemmaksi. Tai kakkoskuusikkoakaan aiempaa paremmaksi.

Kaunisto selvänä joukkueensa kakkoshakkurina Hollannin liigassa, joukkue voitti runkosarjan mutta jäi jatkosarjassa neljänneksi. Hyökkäysteho ihan ok (jos Kaislasaloon vertaa niin Kaislasalo 35% vs Kaunisto 30%). Syötössä sarjan heikoimpia, torjunnassa vahva. Ja nämä siis hakkurina. Kaunistoa verrataan nyt siis Boniniin, töitä on että varsinkin YP:n paikalla paikkaa Boninia. Leinonen on herkästi se 3.yp ja Kaunisto 4.yp ja 2.hakkuri.

Direito pelasi yliopistovuodet NAIA:ssa eli urheilullisesti heikommassa yliopistosarjoista. Sielläkään ei missään mestaruusluokan sakissa. Aika katsomaton kortti, urheilulliset kovapomppuiset keskarit ovat perinteisesti pärjänneet Mestaruusliigassa hyvin. Kyselin vähän, ja hyvä nuori mies kuulemma on. Pelaa kesällä yhdessä USA:n puoliammattilaisliiga -viritelmistä eli NVA:ssa. Mitään takuita ei kuitenkaan ole että on edes Savonsalmen tasolla, voi toki olla seuraava Carmodykin. Ekman toki menee varmasti eteenpäin (toivottavasti torjunnassa).

Valepa rakentaa jälleen rosteria 5 yleispelaajan ja 1 liberon kautta. Toivottavasti Turrille löytyy sarjataso ja porukka missä pelata.

Valepan kannalta on oleellista että Mäkinen jatkaisi, muuten on aika työ löytää kaksi kovaa yleispelaajaa keskellä kesää.

Toistaiseksi ei ole vahvistusta viimekauteen, saa nähdä mitä Kangaskokolla on vielä hihassa. Esko ja Sivula toki jälleen vuoden vanhempina mutta tuskin vieläkään pelikentillä näkyy.
 
Viestejä
1,110
VaLePan hoksnokka ollut varsin hyvä ulkkihankinnoissa, joten varmasti tätä Direitoa on puntaroitu huolella.
Kaunisto on jokerikortti. Yhtä huippuyypeetä siis hakee, jotenkin on olo, ettei Mäkinen lähde kv.kentille/saa sopparia.
Kuten todettua VaLePa, Savo, Hurrikaani ja Akaa ovat jopa suvereenisti omassa kastissaan, kun tätä naputtelee (23.5).
 
Viestejä
4,407
Kaunistolla ja Itäsellä melko samanlaiset roolit. 4.yp tai 2.hakkuri. Kauniston hiha ei varmasti ihan hirveenä ole eteenpäin mennyt sitten viime näkemän jos hakkurina on pelaillut.
 
Viestejä
10,744
Kaunistolla ja Itäsellä melko samanlaiset roolit. 4.yp tai 2.hakkuri. Kauniston hiha ei varmasti ihan hirveenä ole eteenpäin mennyt sitten viime näkemän jos hakkurina on pelaillut.

Kaunistohan on myös erinomainen ase ottaa välillä puolapuilta torjuntavaihtoon. Pituuttahan on sen verran, että mies ei mahdu pinnasänkyyn venyttelemään.
 
Viestejä
1,761
Oliko niin että veljekset Miro ja Jiri Leinonen pelaavat molemmat valepassa ensi kaudella. Jos näin , niin hieno juttu. Tämä kt Leinonen pelasi hienosti viroa vastaan. Syöttökin on ihmeellisesti löytynyt jostain. Ei sellaisia Hurrikaani-aikoina näkynyt.

J Kauniston nykykunto on meikäläiselle hieman oudompi juttu. Olisko kehittynyt ulkomaankomennuksella. Pituutta riiittää sen tikkuaskin verran enemmän niin että pituuskiihkoilijat eivät pääse kuittailemaan. Yp-hommat mietityttävät. Hihaosasto lähinnä. Muutama (varmaan 10) vuotta sitten kirjoiteltiin otsikolla Upi ja Upin hiha. Nyt voisi alkaa spekuloimaan Juho ja Juhon hiha.
 
Viestejä
1,362
Valepa julkaissut mielenkiintoiset luvut viime kaudesta:

Yleisökeskiarvo 722
Ruutu + yleisökeskiarvo 7300 (korkein lukema 162 259!)

Ruutu+ katselmuksista ei taida senttiäkään valua seuran pussiin. Kyllähän tässä on käsittämätön epäkohta...
 
Viestejä
80
aika surkeat ”tilastot” jos ihan mietitään…
IMG_5795.png
mietitään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös