Verkkovirhe

VaLePa 2021-2022

Viestejä
4,879
Illalla on tilanne se että oman pelin pitää käynnistyä heti ottelun alussa. Valepalla on useasti ollut tässä vaikeuksia. Jos ekan erän menettää niin paineet voi kasvaa jo liian suuriksi että siitä vielä kolme erää kairaisi kun toisen pitäisi ottaa enää yksi. Veikkaus kuitenkin on että kultaiseen erään mennään ja sitten "herran haltuun".
 
Viestejä
323
Tänään tulee kovempi matsi molemmille kuin viimeksi Portugalissa. Benfica tuli jo Sastamalaan hyvissä ajoin maanantaina. Viime viikolla Valepa pääsi paikalle edellisenä iltapäivänä, 16 tuntisen resuamisen jälkeen. Jirikin taisi olla viimeksi puolikuntoinen ja pelasi siihen nähden hyvin - tänään täydessä terässä. Tutut teemat ratkaisevat syöttö - vo ja torjunta - puollustus. Valepan pitää onnistua torjunta ja puollustuspelissä, varsinkin kun hakkurilaita on ehkä hiukan vajaa. Italian poika on kyl parantanut "silmissä", onnistuisipa vielä syöttöpelissä, niin mahkuja on!
 
Viestejä
10,895
Tänään ei Fiestalla tai Kugalla pärjää. On oltava Explorer tai Mustang kaikilla herkuilla. Mesko tietysti kuskin paikalla.
 

Ryynäsen Topi

Kyllä pitää paremmin kuin hyvin mennä VaLePan miehistöllä, että jatkopaikka varmistuisi Mestarien liigan jatkon osalta.

Ensin pitää voittaa kolme erää varsisaisessa pelissä ja siihen päälle vielä ns. kultainen erä.

Yhtään ei saa suksi lipsua, muuten tulee tie etenemään porrasta alemmaksi CEV-cupin puolelle. Mikäli sinne joudutaan niin vastus kovenee monta astetta. Modena on yksi maailan parhaista lentopallojoukkueista.

Tämän iltaisesta pelistä voi sanoa Kummisetä Don Gorleonea lainaten: "vaikeaa, mutta ei mahdotonta".

Syöttö/vastaanotto on erittäin ratkaisevassa osassa. Kumpi onnistuu sillä saralla paremmin on vahvoilla.

Mielenkiintoista on myös nähdä onko Aaro Nikula aloituksessa Benfican hakkuriosastolla? Jos pitää veikata, niin arvelen, että on.

Kohtahan se nähdään.

Onnea illan peliin VaLePa.
 
Viestejä
5,697
No Valepa vaan vei ekan erän, vaikka hetken näytti pahalta. Eiköhän tänään kultaiseen erään mennä!
 
Viestejä
10,895
Karmea määrä virheitä VaLePalle. Nyt testataan Fordin rengaspaineiden kestävyys. Kuussakin on käyty, joten edelleen on mahdollisuus mennä jatkoon omissa käsissä.
 
Viestejä
4,879
Hatunnosto Benfican toiselle erälle. Koko joukkueen hyökkäys% 86!!! Tuolla lukemalla se on ihan sama mitä vastustaja tekee. Ei vaikuta lopputulokseen mitenkään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös