Verkkovirhe

Välieräsarja VaLePa - Akaa-Volley

Viestejä
305
Niin no ei ainakaan huonommin olisi mennyt, jos tuossa passipelaamisessa olisi monipuolisuutta. Toki Akaan vastaanotto oli todella huonoa tänään, niin ei ollut passarilla helppo homma.

Monesti liigapassareilla on ongelma siinä, että peli on ns varmaa. Ei ole rohkeutta pelata erilaista passipeliä. Jokainen voi katsoa millä tavalla vaikka Luciano De Cecco pelaa pateria.
Jepjep. Tuomivaaran aloittamat liigapelit voi laskea yhden käden sormilla ja kuitenkin peli pitäs kulkea niin kuin De Ceccolla🤣
 
Viestejä
799
Toivotaan Valepalle mestaruutta. Mieluummin näen Mäkinen-Hänninen-Ruohola-Savonsalmi kultamitalit kaulassa kuin Raadik-Michelau-Sho-Kovac. Kukin joukkue tyylillään, mutta paras voittakoon. Toivottavasti saadaan tasainen ja kiivas sarja.
Mihin tuosta listasta unohtui nimet Rösler, Cavasin ja se syyskauden hakkuri jonka nimeä en nyt muista?
 
Viestejä
964
Samat on kun ennenkin! Alkukaudet huumat on ohi.Veikkaan Valepa Meskon verran edelleen parempi.Miehet suurinpiirtein muut tasan!! Feden peli ei perustu hakkuri peliin Meskon on se aina ollut.Joten kun lakkas pelleily noilla hakkureilla Tihumäen peli riittää.Lelu ei pysty joten se kortti käyty jo loppuun.Räsänen tänään 8-0 eikä Fede hakkurille muutenkaan passaa.
 
Viestejä
390
Mihin tuosta listasta unohtui nimet Rösler, Cavasin ja se syyskauden hakkuri jonka nimeä en nyt muista?
No kuule kun ne nimet voidaan tarvittaessa vallan unohtaa, Karjarinta alkaa olla kunnossa, joten Röslerkin voidaan vaihtaa, niin, pelataan täysin aidosti Suomen mestaruudesta suomalaisilla, pitääkö tätäkin jotenkin väheksyä🤔
 
Viestejä
964
Räsäsen ainoo paikka toi hakkuri! Ja olihan makee ekanerän eräpallosta ässä🙏Se kiva pullottaa Vexvekin taas sakkia kun Savo tulossa.
 
Viestejä
2,350
Kyllä Upi vielä selkeesti parempi oli
Saattaa olla että Valepa vie kultamitallit mutta Savo ei hävinnyt erääkään pudotuspeleissä ja Savolla on kotietu.
Laitamiehet Valepalla ehkä paremmat mutta ei Raaditkaan huono ole,Mesko ehkä hiukka parempi passari mutta keskimiehet ja libero Savolla paremmat, jos Mikko pelaa hakkuria hakkurit tasavahvoja eli kotietu saataa jopa ratkaista, hienoja pelejä tiedossa joka tapauksessa.
 
Viestejä
799
Ottiko totuus noin koville? 😂
Ei ottanut, ei todellakaan. Kumpikaan finaalijoukkueista ei herätä mitään tunteita itsessäni. Ei hyviä eikä varsinkaan pahoja. Huvitti vaan kritiikki Savon tyylistä rakentaa ulkomaan vahvistusten varaan kun niitä nyt sattuu olemaan silläkin suunnalla.😉
 
Viestejä
4,560
No kuule kun ne nimet voidaan tarvittaessa vallan unohtaa, Karjarinta alkaa olla kunnossa, joten Röslerkin voidaan vaihtaa, niin, pelataan täysin aidosti Suomen mestaruudesta suomalaisilla, pitääkö tätäkin jotenkin väheksyä🤔

Mestaruusliigan on tarkoitus olla ammattilaissarja ja ulkomaalaiset pelaajat kuuluu siihen yhtälöön. Mikään pakko niitä ei toki ole olla ja onhan se hienoa, jos kotimaisin voiminkin pärjää.
 
Viestejä
964
Metriheikille mitähän olet katellut kokokauden Lelu syöttää leijjaa kun käsi ei toimi🙏Alkuun pysty vähän.Lyönnissä pystyy inan laittaan koukkuun kättä syötössä ei.On kun puukolla löis sano😥Spedelle ei Valepa isoja saleja kammoksu.Ei siitä Kuopio hallista etua ole.Mesko on se etu mun papereissa.
 

EXF

Viestejä
124
Tulee todella tylsät finaalit. SaVo voi pari erää saada. Itse kyllä kaipaan aikaan kun Vammalan Lentopallo pelasi Sylväällä putoamista vastaan. Hiki, makkara ja kahvi haisi ja joukkue oli yleinen naurunaihe. Tää nykyinen VaLePa Sastamala Tampere on muovista ja teennäistä pelleilyä. VexVe-Areena sentään on ihan jees. Vaikkei siellä mitään tunnelmaa ookaan.
 
Viestejä
964
On tossakin juttu! Ihmekun ei Kisa aika vie kaikkee sitä kirjoitellaan.Ulkolaisista pelaajista Savo yrittää tietty pärjätä ja mitalli tulee nytkin! Valepa sama joten kaksi jotka yrittävät pitää oikeesti lentopalloo vie esillä💥Mulle sama molemmat seurat yhtä tärkeet🙏
 
Viestejä
3,703
Metriheikille mitähän olet katellut kokokauden Lelu syöttää leijjaa kun käsi ei toimi🙏
Juu kyllä mulla silmät päässä on ja usein vielä aukikin kun näitä katselen.;) Mielestäni en kirjoittanut missään että tarvis hypäriä syöttää syöttövaihtoon tullessa. Lelulla on aika hyvä rullakin olemassa kun osuu kohdilleen(y)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös