Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
4,155
Ei kun Tikrujen rajahenkilöitä.
No, toisaalta on hienoa, että fanaattisia kannattajia löytyy myös 'raitapaidoista' ...
No ei ne tietääkseni aina samoja rajahenkilöitä ole? Ja en nyt ole huomannut, että olisi jotenkin muiden joukkueiden kotipeleihin verrattuna erikoista toimintaa. Varmasti siinä tänään saattoi tulla virhe neljännen erän lopussa. Sitä vaan ei valitettavasti oikein nähnyt kun juuri kuva tuli näkyviin.

Kyllä Tiikereitä saa arvostella. En nyt vaan ihan ymmärtänyt, että rajahenkilöt jotenkin poikkeuksellisen huonosti olisi toiminut.
 
Viestejä
3,448
Tämä on taas sitä aikaa lentopallofanille joksi itsenikin jossain määrin lasken että oikein hävettää kun joskus on viitsinyt ruikuttaa jostain fanikameralähetyksen laadusta ja kuvauksesta. Nyt tähän puutostautiin kun ei paikan päälle pääsee kelpaa sellainenkin kuvan laatu kunhan vaan joukkueet erottaa sen verran että tietää kumpi on kummallakin puolella verkkoa:giggle:;). Kiitos Ruutu+. Ilman olisi aika ankeeta tällä hetkellä.
 
Viestejä
48
Mukavaa sunnuntai päivän urheilu viihdettä, kun saa kotisohvalta katsoa pelit 9.95 eurolla kuukaudessa. Ei paljon korona rajoitukset haittaa. Hyvä Ruutu+
 
Viestejä
68
Mukavaa sunnuntai päivän urheilu viihdettä, kun saa kotisohvalta katsoa pelit 9.95 eurolla kuukaudessa. Ei paljon korona rajoitukset haittaa. Hyvä Ruutu+
Toivottavasti tuo euroja myös seuroille! Paljonkohan on katsojamäärät, ne olisi myös mielenkiintoista tietää. Vertailun vuoksi mestarien liigasta käynnistyksistä löytyi lukuja (noin about) 4000, 10 000, 20 000, 80 000...

Noissa yhden kännykän kuvauksissa minusta mielenkiintoisempi vinkkeli olisi takaviisto, jolloin näkisi torjunta/lyöntisuuntia jne. Tietysti kännykkä vähän vaikea saada turvaan "pommeilta" tuossa lokaatiossa. Silloin tällöin ohjatuissa peleissä näkee jonkun pallon tosta vinkkelistä, voisi olla enemmänkin.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös