Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
2,258
Olisin kysynyt, onko kukaan saanut naisten lentopallopelejä katsottua ulkomailla (Espanjassa) Ruutu+:sta.
Olisi kiva nähdä tänään peli. Aikaisempina vuosina on onnistunut, nyt tökkii.
Kaveri oli katellu Espanjassa Savo-Tiikerit tiistaina ja hyvin oli pelittäny
 
Viestejä
3,748
Pisteet ei sitten ekan erän jälkeen tilanteesta 11-15 ollu päivittyny mihinkään. Nyt erätauolla sitten säädetään näköjään tilannetta oikeaksi. Tämä Loimu vs Savo Volley pelissä siis.
 
Viestejä
340
Pisteet joo,on mitä on ja voisin olla erimieltä tuosta valopelleilystä aikalisillä,ei palvele ketään.
Jos valmentaja haluaisi näyttää jotain fläppitaululta,kuten koripallossa,niin saattaa tarvita jotain lisävalaisinta.Onneksi kamera on ja pysyy paikallaan,eikä tarvi kuulla Kokkolan karmeaa otteluselostajaa,joka vedättttttäääää kaikkien nimet .
Plussana hieno juttu kun pelejä edes näkyy,-90 luvulla ei oikein mitään mistään,kiitos Kari Mänty....joka taisi joskus kertoa olleensa Englannissa,maa missä urheilu on jalkapallo.
Vai onko siellä muutakin?
 
Viestejä
3,017
Onpa taas ärsyttävää kameran käyttöä Akaalta. Syöttäjää kuvataan niin kauan ettei ehditä siirtää kuvaa toiselle kenttäpuoliskolle pallon sinne lentäessä(n). Ja muutenkin miksi tuota kameraa ei voi pitää keskellä paikallaan kun ei tunnuta ehtivän lyönteihinkään mukaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös