Verkkovirhe

TV/netti näkyvyys

Viestejä
1,782
Toni Tuominen päätti lentopalloilijan uransa yleispelaajana. Löi kovaakin kovemmin. Aloitti uransa passarina. Saattoi piipahtaa myös hakkurin tontilla.


Tonin lanko olis kyllä myös kovaa valuuttaa edelleen 42 v. vaikkapa yp: n tontilla. No toisesta kosketuksesta tekee pisteitä mukavasti.Takavuosina olis mennyt täydestä hakkurina, keskarinakin.
 
Viestejä
2,226
Nelonen ja sen sisarkanavat ovat tässä joulun molemmin puolin mainostaneet kanavillaan urheilutarjontaansa Ruutu+-palvelussa. Kyllä,arvasitte oikein. Lentopallo ei siinä mainoksessa vilahda vahingossakaan. Jossain mättää ja pahasti.
 
Viestejä
1,384
Nelonen ja sen sisarkanavat ovat tässä joulun molemmin puolin mainostaneet kanavillaan urheilutarjontaansa Ruutu+-palvelussa. Kyllä,arvasitte oikein. Lentopallo ei siinä mainoksessa vilahda vahingossakaan. Jossain mättää ja pahasti.
Näino. Harmittaa kun lempilaji ei ole mukana. Joku vois ihan oikeesti ottaa selvää miksei lentis ole mainoksessa mukana.
 
Viestejä
315
Hämeenlinna-Kuortane peli pilataan taas ohjaajan toimesta, harmi.
Monta kameraa paikalla, selostaja ja kommentaattori. Eli tuotantoa riittävästi. Mutta mutta, katselu on aivan kauheata tuskaa. Yhtään palloa ei voi näyttää pääkamerasta, ei vaan toimi tuo kameran vaihto kesken pallon.
 
Viestejä
55
Cupin välieräarvonta oli aikamoista kuraa. Palloja ei näytetty mistä ne nostettiin. Olivatko kulhossa vai pöydällä jo ennakolta määrätyssä järjestyksessä? Olisi voitu kameraa zoomata palloihin ennen nostoa, niin olisi luotettava arvonta.
 
Viestejä
315
Annetaanpas välillä ruusuja fanikameratuotannosta, risujen sijaan.

Seinäjoelta tuli mallikasta tuotantoa tänään Nurmo-Hämeenlinna ottelusta. Selostaja kertoi pallojen välillä tilanteet ja pisteen tekijän, kameroita juuri riittävästi ja oikealla etäisyydellä. Kuva ei hyppinyt kesken pallon.
Erikoisplussat vielä selostajalle. Oli mukava keskittyä palloihin, kun puhetta tuli vain silloin, kun peli oli poikki. Piristävä poikkeus.
 
Viestejä
2,666
Tuli viiikonloppuna katseltua pelejä (jälkilähetyksenäkin) ja jotenkin rupesin katselemaan mainoksia seinällä. Kuusamossa jotenkin tuntuu, että "kaikki" on Pölkyn takana ja ihan ok on asiat Orivedellä ja jopa Pielavedellä, jos mainoksista on rahat tuloutunut.
 
Viestejä
267
Helsinki Volley saa tänään Kisahallilla vastaansa astetta kovemman vastuksen nimittäin LiigaPloki Pihtiputaan Mestaruusliigasta. Panoksena ottelussa on paikka Finnish Teknikum Cupin final four -turnauksessa. On varma, että Helsinki Volleyn tulee näyttää parasta peliään haastaakseen Plokin ja jatkaakseen mukana Cupissa. Mikko Pesosen luotsaamalla joukkueella on kova kaarti pelaajia laittaa kentälle ja joukkueesta löytyy peräti viisi ulkomaalaista vahvistusta: Jaidyn Blanchfield (USA), Ingrid Kiisk (EST), Lauren Matias (USA), Lindsey Calvin (USA) sekä Jaelyn Keene (USA). Joukkueesta löytyy toki myös helsinkiläisille tuttu passari, Sofia Lehto!
📣
Huom. Vaikka peli pelataankin tyhjille katsomoille, eikä ottelusta pääse nauttimaan paikan päällä, striimaamme ottelun livenä kello 19:00 tällä Helsinki Volley facebook sivulla. Toivommekin että te, seuraajat, fanit, katsojat ja muut uteliaat, tukisitte Helsinki Volleyn joukkuetta ostamalla otteluun kannatuslipun 5 euron hintaan. Alla maksutiedot:
Tili: FI20 2089 1800 0092 25
Saaja: Naarasleijonat NALE ry
Teksti: Kannatuslippu
Hinta: 5€ (+5 euron kahvi&pulla -lippu, jos haluaa osoittaa ekstratukea joukkueelle!)
Mobilepay: 040 5454 366 (henkilö rahastonhoitajaa Sirpa Liisa Happonen ja tekstiksi kannatusmaksu)
 
Viestejä
267
Viimeksi muokattu:
Viestejä
195
Äärimmäisen mielenkiintoista on, jos poliisilla on näinä aikoina a) aikaa ja b) intressiä alkaa tutkia moisia "mikkihiiri"-tason keräyksiä, jotka ovat maksimissaan sillä kuusuisalla "harmaalla alueella", mitä tulee lain rikkomukseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös