Verkkovirhe

Savo Volley 2021-2022

Viestejä
565
Kokkolan Tiikerit lähti kans mestaruuskiihkossaan,talous sekos lopullisesti sinävuonna! Hatunosto silti Valepa -Tampereelle.Siellä rahoitus kunnossa tukia varakas ja innokas☝
 
Viestejä
565
Näin on!! Savon pitäs löytää rahoittaja joka kestää isonkin tappion! Kupsi teki satojen tuhansien tappion vaikka liigassa menestys hyvää.Modena pelaa kans noita kakkos-tason cuppeja.
 
Viestejä
1,650
Onkos Savo voittanut kaikki/useimmat ottelunsa Akaata vastaan? Kaksi voittoa muistan paikanpäällä Savossa. Iisalmessa pari vuotta sitten ainakin 3-0. Olit muuten Varajäsen silloin paikalla, juttelimme. Tuolloin brassikeskari Rodrigo pelasi hienon ottelun. -- Miten käynee tänään Toijalassa?
 
Viestejä
2,085
2-3 voitti akaa veturitalleilla, Iisalmi oli viime vuonna, 2018-2019 Akaa voitti kotipelin 3-0, muut vieny Savo. Tarkistin Savon kotisivuilta
 
Viestejä
2,085
Kylläpäs Aro punotti tuomarinpukilla toiseksi viimeisestä pallosta loppuun, ihme ettei kortteja näkyny mutta miehen väri kertoi paljon kuka loppu peleissä teki virheen.. 🤷🏻‍♂️ Ei kyllä vaikuttanu millään muotoa loppu tulokseen mutta huvitti kyllä.
Ei menny veikkaus oikein, Savo paransi eilisestä enemmän kuin odotin ja 0-3.
 
Viestejä
2,010
Veikkaukset meni pieleen... pojille Onnittelut voitosta en pääse Pieksämäelle kannustamaan mutta Korsossa sitten 8/12 on tarkoitus käydä kannustamassa.
 
Viestejä
2,800
Keskiukot on Savolla kunnossa,kaikki 3 tällä hetkellä. Kovac on hyvä torjuja. Ei suotta voittanut Lakkapäässä pelatessaan torjuntatilastoa runkosarjassa. Tänä iltana joukkue kesti myös Sillin 6/-3 tehot mutta kuten Pallosalama on jo kirjoitellut toisen yp:n tontti on se akilleen kantapää kun aletaan kovia pelejä pelata. Onnittelut voitosta. Akaa oli todella vaisu. Sinkkonen on kyllä sarjan eliittiä tontillaan illasta toiseen.
 
Viestejä
1,291
No Jolleivat lähde kaupoille YP-stä ei ainakaan ensivuonna🙏Oli kyllä kokeilemassa jo kerran samatulos kun Valepa-Tampereella.
Hyvä voitto Savolle. Harmillisen surkeasti suunnattu fanikamera aiheutti sen,että Loimaan-peli vei voiton.
Upin vaisuus oli iso osatekijä tulokseen ja Kovacin hyvyys myös.
Kameran heiluminen taputuksen tahtiin blurrasi kuvaa melkoisesti. Sama vaiva on ollut joissakin paikoissa muuallakin, kun kameran jalustan vieressä tömistellään. Pääasia on kuitenkin, että fanikameroista näkee peliä, pisteet joutuu myös joskus itse laskemaan.
 
Viestejä
2,194
Kyllähän se oli jokseenkin huonotasoinen lähetys mieluummin katsoi Rovaniemen peliä. Ikäviä nämä jotkut fanikamera toteutuksen 😞
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös