Verkkovirhe

Palautetta ja kommentteja uudesta palstasta

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
627
Kuten olette varmasti huomanneet, on keskustelu päivittynyt eilisen aikana.

Foorumille on otettu käyttöön keskustelupalstoilla laajasti käytetty XenForo-ohjelmisto. Myös visuaalisesti on tehty iso modernisointi. Tarkoituksena on parantaa palstan toimivuutta ja helpottaa käyttöä - erityisesti mobiililaitteilla.

Päivityksen yhteydessä kaikki ketjut, viestit ja käyttäjät siirtyivät uudelle palstalle, joten mitään ei hukattu ja käyttöä voi jatkaa kuten ennenkin.

Sen sijaan vanhan foorumin salasanoja ei ollut mahdollista siirtää sellaisinaan, joten rekisteröityneiden käyttäjien täytyy tilata uusi salasana Unohtuiko salasanasi -toiminnolla. Jos sinulla on toimimaton sähköposti käyttäjätiedoissasi tai salasanan vaihto ei jostain syystä onnistu, voit olla yhteydessä ylläpitoon ja selvitämme asian.

Samalla muutimme uuteen osoitteeseen, eli jatkossa asuinpaikkamme on täällä www.verkkovirhe.com -osoitteessa.

Tähän ketjuun saa kommentoida ja avautua, antaa palautetta, kertoa virheistä ja ongelmista.

Parhaamme mukaan kaikki on yritetty saada viimeisen päälle kuntoon, mutta joku bugi tai väärä asetus on luonnollisesti voinut livahtaa.
 
Viestejä
1,473
Huom! Minun salasanan vaihtopyynnön sähköposti meni roskapostilaatikkoon.....
Varmaan omista säädöidtä kiinni, mutta kannattaa tarkistaa jos vaihdat salasanan...
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
627
Huom! Minun salasanan vaihtopyynnön sähköposti meni roskapostilaatikkoon.....
Varmaan omista säädöidtä kiinni, mutta kannattaa tarkistaa jos vaihdat salasanan...
Hyvä huomio. Nuo viestit voivat helposti mennä tosiaan roskaposti-kansioon ja me emme oikein sille voi mitään.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
627
Onkos täällä mahdollista uusissa viesteissä avata suoraan "lukemattoman" kohdalta? Nyt uudet viestit lataa kyllä viestit, mutta avatessa avaa ensimmäisen viestin ketjusta..
Nuo lukemattomien tilastot nollautuivat päivityksen yhteydessä, joten vanhempien viestien osalta tuo ei toimi. Sen sijaan uudemmissa viesteissä fooruminäkymässä (siis esim. Miesten mestaruusliiga -osiossa) viestiketjun otsikkoa klikkaamalla pääsee uusimpaan lukemattomaan viestiin. Samoin Uudet viestit -toiminto, joka listaa ne ketjut, mihin on tullut uusia viestejä, siellä myös tuo otsikon klikkaaminen vie uusimpaan lukemattomaan.
Tapatalk tuki olisi hyvä olla! Edellisessä oli (tosin ei kunnolla hoidettuna toiminut niin kuin pitäisi) mutta olisi hyvä jos olisi täälläkin...

xenForo - Download and Install | Tapatalk
Noteerataan tämä toive. Toistaiseksi vielä on tässä päivityksen jäljiltä jonkin verran kaikkea siivoiltavaa, jotka laitetaan ainakin ensin kuntoon.
 
Viestejä
117
Hienoa, nyt uudistunut palsta huomioi myös jäsentensä syntymäpäivätkin!
Tänään cosmic_cowboy täyttää 6v. Sytämmelliset onnittelut! :love::love:
Kiitos :ROFLMAO: Voihan elämän kevät. :geek: Ai mut, oho, nukkumaanmenoaika jo ja eskariaamu tulossa. Heippa.
 
Viestejä
469
Mainokset jotka tällä sivulla pyörii taitaa tulla sen mukaan millä sivuilla on liikkunut netissä? Mulla ainakin tulee tänne nyt Sotkan mainoksia kun ostin sohvan ja vertailin niitä netissä.
 

Sponsori

Selostuksia on moneen makuun!

Tiikerien kaudesta täytyy sanoa, että ekoista peleistä tänne kehitystä on tullut valovuosi ellei kaksi. Harjoitusmetodit ja henkinen puoli (rentous ja positiivisuus) on länsirannikolla ilmeisen kehittyneitä. Tietysti materiaali on kovassa kehitysiässä, mutta se onkin taitoa se, että pystyy kehittämään kutakin yksilönä ja sitten vielä kokonaisuutena. Leppälä on kyllä hieno pelaaja, vuosi vuodelta kantaa oman tonttinsa ja ilmeisesti muitakin kun kapteenin nauhaa kantaa.

On muuten hiukan häiritsevää kirjoittaa tätä, kun viesikentän viereisessä aj-mainoksessa joku takoo lekalla jotain vanhaa moottoria. Yritin rajata mainoksen pois, mutta skaalautuu ikkunan mukana 🙄
Liikaa on mainoksia tällä sivustolla. Vituttaa klikkailla niitä pois, kun ei mitään vaikutusta.
 
Viestejä
741
eikö muka muille tule näitä mainoksia ihan liiaksi asti. Uskoisin, etten oo ainoo
Yksi mainos on keskellä sivua, tällä hetkellä H&M. Ei kyllä haittaa juurikaan; sivun alussa yksi ja lopussa yksi eivät lukemista haittaa yhtikäs lainkaan.
Tämäkin saitti tarvinnee jostain jotain rahoitusta...
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
627
Yllä olevat viestit siirretty Tiikereiden kausiketjusta tänne palauteketjuun.

Mainosten määrä on tietysti tasapainottelua. Toisella puolen tosiaan se, että jostain tulee rahaa sisään. Toisella se, että teitä käyttäjiä ei liiaksi ne mainokset harmittaisi. Olemme nyt nykyisen ylläpidon koko ajan pitäneet mainosten määrän ja koon samana, eikä olla lisätty niitä.

Välillä on tietysti esim. noita videomainoksia, jotka "tarttuvat" mukaan ja näkyvät pienempänä ruutuna, vaikka mainoksen ohi skrollaa. Näitä ja jotain muita vastaavia isompia mainosformaatteja kuitenkin pitäisi tulla rajatusti / harvemmin eli on siis teknisesti pyritty rajoittamaan kuinka monta sellaista tulee yhden vierailun aikana vs. näitä muita normimainoksia.

Kiitos kaikille, jotka mainoksia jaksavat täällä katsella :)

Itse sivuston palvelinkulut ovat hyvin pieni summa, ja sen kattamiseen ei tarvita kovin kummoista summaa. Sitten taas kaikki työtunteja vaativa ylläpito on sellaista, mistä olisi kiva jäädä muutakin käteen kuin lentopallon eteen tehdystä työstä jäävä hyvä mieli... Varmuuskopioiden tarkistaminen säännöllisesti, niiden tuplakopiointi eri paikkaan kuin palvelimelle, moderointi, uusien käyttäjien tarkistaminen, foorumin versiopäivitykset, softalisenssit jne. jne.

Lentopallosivuston ylläpitäminen ei siis nyt ihan kultakaivos ole, vaikka mainoksista sinällään ihan mukavasti rahaa sisään tuleekin.
 
Viestejä
3,055
Ainoa hieman ärsyttävä on tosiaan se ”tarttuva” videomainos, muuten ei mainokset häiritse, viestien välissä vois olla 2-3 lisää jos tuo häviäisi..😉
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös