Verkkovirhe

Naisten maajoukkueen uusi valmentaja Nikolas Buser

Viestejä
3,522
Mielenkiintoista nyt tosiaan nähdä miten kokeneemmat pelaajamme Alanko, Laakkonen, Koskelo, Kokkonen ja Korhonen ottavat uuden valmentajan vastaan. Buserilla paljon tietoa näistä ns junioripelaajistamme jotka tosiaan ovat pärjänneet hyvin joten toivottavasti saadaan hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta tulevaan maajoukkueeseemme. Se mistä ei ole ainakaan minulla kokemusta niin hänen pelinjohtamistaitonsa, pelin sisällä kun on tehtävä hyvinkin erilaisia ratkaisuja vastustajasta riippuen, toivottavasti saa apuja myös vastustajoukkueiden scouttaamiseen.
Kaikkea hyvää Buserille sillä minusta hänellä on käsissään nyt harvinaisen paljon hyviä nuoria pelaajia ja tosiaan joukkoon on ehdottomasti saatava myös muutama noista kokeneimmista pelaajista johtajuutta tuomaan.
En ole tuosta naisten lentiksestä ymmärtänyt aiemmin oikeastaan mitään, mutta nyt pikkuisen, kun on seurannut Italian naisten A liigaa. Pallo vaihtaa maisemaa nopeasti ja kovalla vauhdilla. Näyttäisi olevan pelaajia Euroopan kärkimaista. Kyllä meikäläisistä tarvitaan kaikki ja vieläpä vähän enemmän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös