Verkkovirhe

Naisten liigan pelaaja- ja valmentajasopimukset 2024-25

Viestejä
251
Mikäs siinä olisi vikana jos Kuortaneelle löytyisi kilpailija nuorista pelaajista? Tulisiko jopa enemmän niitä teidän maju tasoisia pelaajia? Se kait olisi sitten joidenkin mielestä grande catastrof? Omasta mielestä se että joku haastaa jonkun vie lajia eteenpäin, eikä päinvastoin.
 
Viestejä
91
Kangasala näyttää vallinneen pelaajauutisissa hieman perinteistä poikkeavan lähestymiskulman asiaan. Seuran edustaja on kertonut miksi ao. pelaajan kanssa on tehty sopimus ja mikä on seuran ja pelaajan yhteinen tavoite. Perinteinen tapa on, että pelaaja luettelee nipun fraaseja (oma peliura, mielenkiintoinen seura, valmennus ja kovien treenien odotus jne.) Samoista asioistahan on lopulta kysymys, pelaaja valitsee itselleen mielestään urakehityksen kannalta parhaan vaihtoehdon ja seura puolestaan pyrkii kokoamaan voittavan ryhmän arvojensa ja toimintamallinsa mukaisesti. Sitten vaan tiedotellaan ..
Seura ilmoittaa olevansa ammattiurheiluseura, hyvä niin. Seuraavalle kaudelle odotettavissa huomattava tason nousu pelaajabudjetissa. Rosteri kasvaa usealla pelaajalla ja valmentajaksi pestattu maajoukkuevalmentaja. Oletus, hänen palkkapussi liigan ykkönen, mikäli vähänkään on arvonsa tunteva. Siihen lisäksi joku puhui arvoista. Puhe arvoista ilman rahallista panostusta on vain sanan helinää, turhaa. Syksyllä nähdään siis kasvonsa pessyt ammattilaisjoukkue, tavoite vähintään vain mestaruus.
 
Viestejä
4,984
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös