Verkkovirhe

Naisten 1-sarja kausi 2015 - 2016

Viestejä
10,225
Kävin vilkaisemassa Helsinki Volleyn sivuja. Selkeitä vahvistuksiakin on joukkue hankkinut, joten pääkaupunkiin halutaan selkeästi joukkue naisten liigaan.
 
Viestejä
10,225
Laitetaas tähän vielä linkki Helsinki Volleyn sivuille. Tokarenko on tosiaan liittynyt vahvistukseksi.

http://www.helsinkivolley.fi/uutiset/?x260921=525183

Ihan en ole täysin kärryillä monta porukkaa Helsinki Volleylta on tulossa ykköseen. Espoon Lentiksen kanssa on Hel Volley I ja nyt PuMan kanssa Hel Volley II. Mutta eiköhän tuo selvinne.
 
Viestejä
10,225
Helsinki Volleylle uusia soppareita neljä kappaletta:

http://www.helsinkivolley.fi/uutiset/?x260921=606318

Helsinki Volley pelaa ensimmäiset harjoituspelinsä lauantaina Puistolan Urheilutalolla Helsinki Volley 2:n ja HPK:n joukkueita vastaan.
 
Viestejä
10,225
Kai Tuularin valmentama KoVen naisten kakkosessa pelaava joukkue tavoittelee nousua ykkössarjaan. Kova fysiikkaharjoittelu on takana, joten Korson koululla kotipelinsä pelaavaa joukkuetta kannattaa käydä kannustamassa. Niin kauniisti meikäläiseen tänään vedottiin talkoolaisten infossa, että meikäläisen rapsa saattaa olla odotettavissa jostakin kotipelistä.
 
Viestejä
1,351
Ettalla on myös hyvä joukkue kasassa. Annikka Kivioja ja Anete Krastina tuovat liigakokemusta. Kivioja ei kylläkään pelannut viikonloppuna Pölkkyä vastaan. Ettan valmentajana on Sun Volleyn mestaruuteen valmentanut Sami Kurttila. Etta pelasi sunnuntaina kaksi harjoituspeliä Pölkkyä vastaan. Erien alut Etta taisteli hyvin, mutta ei yhdestäkään erävoitosta.
 
Viestejä
347
Naisten 1-sarja on edennyt jo välierävaiheeseen. En oikein tiedä, mitä tuumia siitä, että pohjoisen lohkon porukat pudottivat puolivälierässä Etelä-Suomen porukat jatkosta. Jopa Kuortaneen kakkosjoukkue - lohkonsa 4. - oli etelän lohkon voittajaa, ennalta vahvinta nousijaehdokasta HEL Volleytä parempi.

Kuopio, Joensuu ja miksei Nurmokin omaavat erinomaiset mahdollisuudet liiganousuun, mikäli halua on. Joko karsintasarjan kautta tai luopumisten vuoksi. Yllättävän monen naisten liigaseuran kassa on tyhjä jo nyt, vaikka menossa on vasta runkosarja.
 
Viestejä
242
Pelaamalla tuskin kukaan näistä ykkösten top 4 nousee, mutta ykkössarjan voitto on hyvä lähtökohta, kun aletaan täyttämään mahdollisesti vapautuvia paikkoja. Kuortane tai Kuopio ovat suosikit voittajaksi, taitavat pelata vastakkain välierissä.
 
Viestejä
10,225
Helsinki Volleyn putoaminen oli ainakin minulle suuri pettymys. Helsinki ja liigapaikka ei vielä tällä kaudellakaan toteutunut. Harmi.
 
Viestejä
496
Einomies Porkkakoski kirjoitti: Helsinki Volleyn putoaminen oli ainakin minulle suuri pettymys. Helsinki ja liigapaikka ei vielä tällä kaudellakaan toteutunut. Harmi.
Pelaako Kuortane karsinnoissa "loppuun asti" eli liiganoususta? Tuo seikka on jäänyt jollakin tapaa epäselväksi.
 
Viestejä
134
Karsimaan joutuvien liigajoukkueiden kannalta pitäisi olla ihan sama kuka tulee vastaan. Helsingin kannalta mielenkiintoiseksi asian tekee, että heidät pudotti jatkosta liiton joukkue. Tosin paikka liigassakin tulisi pelaamalla ansaita joten sen puolesta asiassa ei ole kenelläkään sanottavaa.
 
Viestejä
1,351
Keväällä on taas arpominen liigassa, että kuka täyttää kelpoisuusehdot. Vapaaehtoisia luopumisia tuskin tulee.
 
Viestejä
242
Tällä systeemillä Kuortaneella on mahdollisuus kiusata Kuopiota, jolla on kova halu nousta Mestaruusligaan. Nurmo kilpailee Nice Teamin kanssa toisesta ykkössarjan loppuottelupaikasta. Kuortane on jo osoittanut ajoittain olevansa liigatasoinen joukkue. Ratkaisu on kuinka he pystyvät pelaamaan vierasottelunsa. Kuopiolla on paljon liigakokemusta omaavia pelaajia, joiden vahvuus tulee olemaan enempi kokemus pudotuspeleistä.
 
Viestejä
196
Hienoa, että Kuortaneen porukat pärjäävät. Silloin Kuortaneella tehdään asioita oikein. Jotenkin tuntuu oudolta naisten 1-sarjassa parin joukkueen "valitus" siitä, että Kuortaneen 2-joukkue vie mahdollisuudet nousta Liigaan. Jos 16-17 vuotiaat tytöt vievät mahdollisuuden nousta liigaan, niin kyllä silloin "valittajajoukkueiden" pitäisi katsoa peiliin ja aloittaa työn tekeminen liiganousun eteen. Ei voida ajatella niin, että ensin noustaan ja sitten aloitetaan tosissaan harjoittelemaan. Esim. Kurttilan Samillakin taisi olla teemana Ettan kanssa, että ensin valitaan pelaajat joilla halu kovaan työhön. Sitten eka kausi opetellaan tekemään töitä ja sitten vasta haetaan tulosta. Tämä on minunkin mielestä ainoa oikea tie.
 
Viestejä
1
Kuortane voittaessaan N1-sarjan karsii liigan jumboa vastaan, joka on sama Kuortane, joka pelasi Kisahallissa. :p Ottelun tuloksella ei liene merkitystä B)
 
Viestejä
48
JiiVeeHoo kirjoitti: Kuortane voittaessaan N1-sarjan karsii liigan jumboa vastaan, joka on sama Kuortane, joka pelasi Kisahallissa. :p Ottelun tuloksella ei liene merkitystä B)
Ei liigassa pelaava Kuortaneen joukkue osallistu liigakarsintoihin, kuten se ei olisi osallistunut myöskään liigan play off -peleihin, jos olisi niihin jollakin ihmeen kaupalla selviytynyt. Kuortanehan pyörii liigassa joukon jatkona ihan niin kuin ei siellä olisikaan. Minusta kyllä aika typerä ratkaisu.
 
Viestejä
48
Rupesin vielä miettimään sitä täysin mahdollista tilannetta, jossa ykkössarjassa pelaava Kuortane pääsisi liigakarsintoihin kaatamalla Puijo Wolleyn ja vieläpä päihittäisi lopuksi liigajoukkueen. Mitä järkeä Kuortaneen olisi nousta liigaan, jos kerran siellä pyörii jo nyt Kuortaneen porukka muiden seassa kummallisen kabinettipäätöksen ansiosta? Silloinhan ykkössarjasta muka "nouseva" Kuortane veisi liigapaikan oikeasti nousua haluavalta seuralta. Vai eikö Kuortane kuitenkaan pelaisi liigakarsintoja? Kuka sinne sitten tulisi tilalle liigajoukkuetta vastaan? Ei kyllä mahdu mitenkään meikäläisen kaaliin, että Kuortaneen annetaan pelata pelinsä finaaliin asti ykkössarjassa!
 
Viestejä
196
kynämies kirjoitti: Rupesin vielä miettimään sitä täysin mahdollista tilannetta, jossa ykkössarjassa pelaava Kuortane pääsisi liigakarsintoihin kaatamalla Puijo Wolleyn ja vieläpä päihittäisi lopuksi liigajoukkueen. Mitä järkeä Kuortaneen olisi nousta liigaan, jos kerran siellä pyörii jo nyt Kuortaneen porukka muiden seassa kummallisen kabinettipäätöksen ansiosta? Silloinhan ykkössarjasta muka "nouseva" Kuortane veisi liigapaikan oikeasti nousua haluavalta seuralta. Vai eikö Kuortane kuitenkaan pelaisi liigakarsintoja? Kuka sinne sitten tulisi tilalle liigajoukkuetta vastaan? Ei kyllä mahdu mitenkään meikäläisen kaaliin, että Kuortaneen annetaan pelata pelinsä finaaliin asti ykkössarjassa!
Jos 16-17 vuotiaat tytöt vievät liigakarsintapaikan joltakin sinne haluavalta, niin ei sellaisella joukkueella kannata edes haaveilla Liigasta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös