Verkkovirhe

Miesten maajoukkue MM-kisoissa 2018

Viestejä
123
Näyttäis siltä että tulosta rupes tulemaan heti kun lähdettiin lyöntikisaan vastustajan kanssa ja peipit jätettiin pois. :ROFLMAO: Myös puolustuspelaaminen on ollut välillä erittäin hyvännäköistä. Vielä kun turh(auttav)at syöttövirheet saataisiin pois. Vähän kummallista kun pahimmillaan 3-4 miestä käy syöttämässä leijan pitkäksi/verkkoon perätysten..

Suihkonen-krastins-verokortti-kaislasalo-sinkkonen-kaurto-zerminen
 
Viestejä
1,439
Olisko nyt viimein aika kokeilla Mäkinen-Suihkonen kombinaatiota? Krastins sitten vain herkästi kentälle jos hyytymisen merkkejä. Vastustajakin tuntuu syöttävän Krastinssille.
 
Viestejä
524
No nyt on ainakin nähty se että pelkällä heittelemällä ja rullailemalla ei tuolla kinkereissä voiteta ketään , voitetaanko lyömälläkään mutta ainaski yritetään rohkeasti. Onpa mukava katsoa nuoren miesten peliä.
Tänään suomi voittaa 3-1.
 
Viestejä
4,878
Melko iloisesti lähtee Maroufin näpeistä tollanen 12-13 metrinen passi ja tarkastikin vielä. Melkonen taikuri on hän.
 
Viestejä
418
Mikä siinä on, että kahta onnistunutta suoritusta peräkkäin ei saada aikaiseksi ? Lähes järjestään hyvän lyönnin/puolustuksen jälkeen alkkari verkkoon/ulos.

Harmi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös