Verkkovirhe

Mestaruusliiga siirtyy liiton alaisuuteen

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
173
#1
Lentopalloliitto ja Mestaruusliiga sopivat pääsarjatoimintojen siirtymisestä liiton toimintaan

Siirtyminen toteutuu kokonaisuudessaan ennen kilpailukauden 2018-2019 alkua.

- Tätä on pitkään valmisteltu ja tuntuu siinä mielessä hyvältä, että tämä on saatu aikaan ja voidaan aloittaa ensi kauden valmistelu hyvissä ajoin, Mestaruusliigan puheenjohtaja Ari Koskenoja sanoo.

- Odotamme, että lentopalloa pystytään kehittämään yhdessä kokonaisuutena ja että liigan brändi selkeytyy yleisöön ja mediaan päin. Kirkastamme yhdessä lentopallon kuvaa ja toimimme kaikki sen puolesta.

Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi on myös tyytyväinen, että huolella valmisteltu yhteistyö saadaan alkuun.

- Tämä mahdollistaa pääsarjatason lentopalloilun kehittämisen eteenpäin. Me lähdemme yhdessä liigaseurojen kanssa rakentamaan tulevaisuutta. Liiton ja seurojen yhteistyö on tässä avainasemassa, Sydänlammi sanoo.

Lentopalloliittoon perustetaan pääsarjaryhmä, joka käsittelee pääsarjatoiminnan kilpailun järjestämiseen liittyvät kaikki asiat. Pääsarjaryhmän vastuulla on valvoa ja kehittää pääsarjatoimintaa osana liiton toimintaa. Pääsarjaryhmän esitykset päätetään Lentopalloliiton hallituksessa.

Käytännön asioita pääsarjatoiminnan järjestämiseksi liitossa hoitavat liiton toimitusjohtaja, urheilutoiminnan johtaja (pääsarjaryhmän esittelijä) ja koko muu liiton organisaatio omalta osaltaan.

Lentopalloliitto tiedottaa yhdistymisestä yksityiskohtaisemmin 19.5. pidettävän hallituksen kokouksen jälkeen.
 
Ylös