Verkkovirhe

LML - pelaaja/valmentajasopimukset 2018-2019 kausi

Viestejä
1,393
Tottakai näin!👍 Ajattelin vain jos Mikkonen jatkaa, heiskanen on jo. Jos Herrera menee niin hiha pitää tulla kyllä kuntoon että ohi menee ihan vaan jo vastaanoton takia🙏 No nää on näitä jos tädillä olis ne niin se olis setä juttuja😊 Toivon vaan lemolalle hyvää👍
Elän siinä käsityksessä, jonka kauden lopun haastatteluissa sain että Mikkonen ei enää jatkaisi.

EDIT: Aamulehden uutinen aiheesta

Linkki uutiseen, jonka lopussa tätä ruodittu.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
845
Sieltä niitä Suomipoikia palailee kotimaan liigaan ulkomaan kierroksilta. Sippola,Vuorinen,O.Rumpunen ja Lelu. Enkä usko että ne tähän vielä loppuvat tulevalle kaudelle. Hieno homma kotoisen sarjamme kannalta

Helpottaako vai vaikeuttaako se uusien jannujen pääsyä ulkomaan kierroksille? :unsure:
 
Viestejä
4,775
Helpottaako vai vaikeuttaako se uusien jannujen pääsyä ulkomaan kierroksille? :unsure:
En osaa vastata ikävä kyllä kysymykseesi mutta oma pointtini viestini kirjoittamisessa oli se että on kiva nähdä mitä ulkomaan sarjat ovat tehneet pelaajille sitten viime näkemän liigassa. Esim.Sippolaa on mukava seurata,onko mennyt homma ns.eteenpäin vai miltä pelaaminen nykyään näyttää.
 
Viestejä
117
Ei tule Eemi Suomeen,
pysyy kyllä samalla aikavyöhykkeellä,
Olympiakos Pireus, tjsp
Eemin haastattelua: Eemi Tervaportti passariksi Olympiacosiin

Hakusanalla Lentopallo, Lauttiksesta löytyy paljon Vampula-, VaLePa- ja Oivasjuttua.

Hurrikaanin Porkka-uutisoinnin mukaan myös Massen kanssa neuvottelut käynnissä. Pitäisikö laitta Trump asialle, että tulisi valmista diiliä? Valtteri sitten kellosepän tarkkuudella teippailisi revityt sopimukset kokoon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös