Verkkovirhe

Lentopallomaajoukkueen hakkuri Samuli Kaislasalo loppukaudeksi Kreikkaan

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
540
Lentopallomaajoukkueen hakkuri Samuli Kaislasalo on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Kreikan pääsarjajoukkue Foinikas Syrosin kanssa.

23-vuotias forssalaisen Koijärven Kunnon kasvatti pelasi alkukauden ottelukohtaisella sopimuksella Mestaruusliigaa Raision Loimun riveissä. Kaislasalolla oli syksyllä voimassa oleva sopimus myös Japanin pääsarjaan, mutta lähtö nousevan auringon maahan kariutui viime hetkillä.

- Fiilikset ovat huikeat! Japanin pettymyksen jälkeen ei tätä oikein usko todeksi, ennen kuin olen perjantaiaamuna lentokoneessa. Loppukaudella olisi tietenkin tarkoitus aiheuttaa Eemin (maajoukkuepassari Tervaportti) edustamalle Olympiacosille ensimmäinen tappio. Siitä on sitten hyvä jatkaa, Kaislasalo heittää.

Foinikas Syros on syyskauden jälkeen Kreikan liigassa viidentenä tilillään viisi voittoa ja neljä tappiota. Liigacupissa joukkue eteni loppuotteluun juuri Olympiacosia vastaan.

Raision Loimun lisäksi 205-senttinen hakkuri on pelannut Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskun ja kuopiolaisen LEKA Volleyn riveissä. Miesten maaotteluita Kaislasalolle on kertynyt kaikkiaan 25.

Katso myös: kaikki kasinot
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös