Verkkovirhe

Kokkolan Tiikerit 2021-2022

Viestejä
1,116
Ensiapu ja pelastustoimet tepsivät; hienoa.
Toistan aiemman mietteeni, ettei Suomen lentis todellakaan kaipaa yhtään "ruumista". Koko lajiväen etu on, että Kokkolassa säilyy korkean tason lentis.
Mutta sitten vaan seurapomot Keski-Pohjanmaalla juuriongelmat kuntoon, laastarilla ei syvää haavaa kauaa paikata.
Kyllähän se näin on. Eilisen artikkeleiden perusteella eivät asiat vieläkään varsinaisesti loistavassa kunnossa ole, mutta välitön uhka on poistunut. Hyväähän tässä on, että uutisten perusteella ilmeisesti jonkunlainen tarkastelu talouteen on HH:n toimestakin tehty ennenkuin sijoittivat rahojaan.
Vaikea se on yhtälö vieläkin. Suurin kiinnostus tahtoo hiipua nopeasti, jos joukkue tippuu ynnä muut sijoille. Ja kärjessä on nykyään pirun vaikea pysyä ilman jonkunlaista budjettia.
Tällä hetkellä olisi jo pientä buumiakin havaittavissa. Kunhan tuo kulkutauti hellittäisi, niin saataisiin ehkä pleijareihin lippujonokin aikaiseksi. 1.2. alkaa Kiinassa Tiikerin vuosi. Aika näyttää alkaako se Keski-Pohjanmaallakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös