Verkkovirhe

Kansallisarkisto on tallentanut Verkkovirheen suomalaisena kulttuuriperintönä

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
651

Kansalliskirjaston ylläpitämään Suomalaiseen verkkoarkistoon on kerätty kattava otos kotimaisista keskustelupalstoista. Lista tallennetuista foorumeista löytyy verkkoarkiston hakemistosta.

Vuosina 2021–2022 yleisö ja asiantuntijat ehdottivat kerättäväksi keskustelufoorumeja, jotka olivat pian poistumassa internetistä, kuten Tiede- ja MuroBBS-foorumit. Keskustelupalstojen kultakausi oli selvästi hiipunut, ja niinpä keräysehdotusten innoittamana päätettiin toteuttaa laaja-alainen teemakeräys, johon sisällytettiin suosittuja keskustelupalstoja eri aihepiireistä. Mukaan valittiin muun muassa harrastuksiin keskittyviä palstoja aina puutarhanhoidosta konsolipeleihin, uskontojen ympärillä käytäviä keskusteluja, kuten Körttifoorumi ja Pakanaverkko, sekä yleisluontoisia keskustelufoorumeja.

Aineisto pitää sisällään keskustelupalstojen julkiset keskustelut.
 
Viestejä
1,595
Oho. Tämä on uutispommi. Ties vaikka joku opiskelija tulevaisuudessa tekisi gradun meikäläisen kirjoituksista tai Vantaa Ducks Mestaruusliigassa topicista.
Juuri noin Eikka ja sama homma täällä. Aikaisemmin hotsport.infossa tuli kirjoitettua satoja viestejä Pallo-Karhujen liigataipaleesta. Vieläköhän nekin löytyvät arkistoista :)?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös