Verkkovirhe

Jalkapallon MM-kisat 2018 Venäjällä

Viestejä
1,766
Puuduttavaa, tylsää miljonäärien teatteria! Ei kiinnosta!

Hyvinkin Mikon kanssa samaa mieltä. Puolitoista tuntia useinkin nyhjäystä, tönimistä, tappelua, vääriä otteita, filmaamista, tulokset monestikin 0-0, yleisökahakoita, tungosta - ei mitään järkevää enää.
Saati, että kisata nyt Venäjällä..- lahjontaa yms.

Ennen oli toisin: Pele yms. - Mm Maradona pilasi jalkapallon. Mutta...
 
Viestejä
5,650
Vahvasti eri mieltä nyt! Jalkapallo on äärimmäisen hieno ja taktinen joukkuepallopeli! Kaikkein seuratuin ja harrastetuin laji maailmassa. Väittäisin, että kaikkein vaikein päästä huipulle, joudut aloittamaan joskus 4-vuotiaana viimeistään lajin, jos haluat tulla staraks.
 
Viestejä
1,795
Lajin hienoudesta voi olla montaa mieltä mutta helppoa sitä on seurata ja halpaa harrastaa. Ja on todella maailmanlaajuisesti seurattu urheilumuoto. Tässä valossa suomalaisten ihmeellinen hehkutus ja hypetys jääkiekosta ihmetyttää. Kallis laji harrastaa, maailmalla täysin marginaalinen laji. Moniko muualla maailmassa tietää että Suomi on jossain jääkiekossa hyvä. Ja siinäkään ei edes olla maailman huippua. Pitäisi katsoa Islannista mallia. Pieni maa satsaa jalkapalloon ja saa hurjasti positiivista mainetta menestymisensä myötä. Suomessa kannattaisi laittaa panokset kesälajeissa jalkapalloon ja talvilajeissa lentopalloon.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5,650
Itse liputan lentopallon, koripallon ja jalkapallon puolesta. Jääkiekkoahan tosissaan pelataan n. 60 maassa ja pelaajia löytyy 1,6 miljoonaa.
 
Viestejä
342
Islanti muutenkin todella poikkeuksellinen palloilumaa kokoonsa nähden. Jalkapallo (miehet ja naiset), 2015 koripallon EM-kisoissa, 2008 olympiahopeaa käsipallossa jne.

Mutta mielellään näitä futiskisoja katselee.
 
Viestejä
605
Eli suurin kansainvälinen lajiliitto on lentopallo! FIVB! 220 ja rapiat jäsenmaata! Sitten luin tuossa muutama vuosi sitten erään jenkki artikkelin jossa oli merkattu suurimmat joukkuurheilulajit maailmassa( harrastajat, näkyvyys, markkinointi, televisiointi jne) Yllätyksiä tulee!! 1. Jalkapallo 2. Kriketti 3. Maahockey 4. Lentopallo 5. Eri rygbylajit yhteensä! 6. Koripallo.... jääkiekko oli muistaakseni jossain 20 joukossa. Käsis tais olla 10 jälkeen. Pitää muistaa commonwealth maat ja intiat, pakistanit, kiinat jne jossa porukkaa riittää ja eri lajit arvossaan. Ei löydy sitä artikkelia nyt vaikka kuinka etin! Kaveri(käsispeluri)kerto saksasta että käsiksessä noin 4,5 milj lisenssi pelaajaa. Lentiksessä noin 3 milj. Koriksessa ainoastaan noin milj. Fudiksesta ei tarvii varmaan puhuakkaan :)
 
Viestejä
5,650
Olen itsekkin tuon artikkelin nähnyt, mutta kyllä koripallo menee vaan lentopallosta edelle ja väittäisin sen olevan toisiksi suosituin laji maailmassa jalkapallon jälkeen. Se on esim. Kiinassa ihan älyttömän suosittu laji, Jenkeistä nyt puhumattakaan. Euroopassaki yleensä kakkoslaji aina jalkapallon jälkeen, poikkeuksia lukuunottamatta! Kriketti myös todella iso laji, mutta sitä ei kuitenkaan niin pelata joka maassa, vaan keskittynyt Iso-Britannian entisiin siirtomaihin.
 
Viestejä
605
Hyvää keskustelua asiasta👍 Itse pläjäytän seuraavan argumentin😊 Lentopalloa pelaa kuitenkin myös naiset enemmän kuin esim koriksessa tai monessa muussa lajissa eli jo tätä kautta harrastaja määrä on tavallista suurempi. Mielenkiintoisena ilmiönä tähän lisäksi että jenkeissä nais lentopallon harrastajia on yliopistoissa, highschooleissa ja yksityisseuroissa jo enemmän kuin korispelaajia. Miesten puolella myös valtava kasvu👍 Eipä ihme että sieltä joka vuosi uusia hyviä pelaajia ilmestyy markkinoille🙏 Sitten commonwealth maat muuten intia mukaanlukien on kohta 3 miljardia ihmistä eli kyllä siellä kriketille ja maahockeylle on pohjaa. Noh, tämä on minun yhteenvetoni😊
 
Viestejä
5,650
Siis juuri Krikettiä pelataan noissa maissa, jossa on aivan valtavat määrät ihmisiä! Se vaan, että Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa kriketti ei ole mikään juttu juurikaan. Ei ole sillä tavalla levinnyt ympäri maailman, kuin vaikka koripallo ja lentopallo.
 
Viestejä
1,314
Itseä on aina ihmetyttänyt että ison rahan maassa ei ole ikinä saatu kunnon lentopallon ammattilaissarjaa aikaseksi tyyliin NBA, NHL, NFL, MLB, MLS.
Laadukkaita pelaajia varmasti olisi yliopistoista tyrkyllä joka vuosi.
 
Viestejä
5,650
Itseä on aina ihmetyttänyt että ison rahan maassa ei ole ikinä saatu kunnon lentopallon ammattilaissarjaa aikaseksi tyyliin NBA, NHL, NFL, MLB, MLS.
Laadukkaita pelaajia varmasti olisi yliopistoista tyrkyllä joka vuosi.

Joo tää on kyllä kumma. Toivon kuitenkin, että sinne tulis mitään lentopallon NBA:ta, koska ite haluan, että mestareiden liigaa pelaa parhaat, kuten nyt on lentopallossa, ja kuten jalkapallossa vaikka on.
 
Viestejä
605
Kai siinä jotain on tekemistä television ja hyvin paikoilleen juurtuneen yhteiskunnan kanssa😀 Yksittäisissä maajoukkueen matseissa tai ncaa matseissa kyllä riittää katsojia sekä paikan päällä että televisioon! Nehän pisti viime talvena ensimmäisen miesten niin sanotun ammattilaissarjan turnausmuotoisena mutta taitaa jäädä siihen👎 Siellä oli suomessakin pelanneita pelureita. Mukana oli myös Ball, Holmes ja Lee kovista nimistä! Vaatimukset televisioon jenkkilässä ei taida täyttyä vielä suuremmassa mittakaavassa👍 Harmi kun lentopallo on varmaan parhaiten pärjännyt maailmanlaajuisista joukkuelajeista amerikassa. Niin kuin Fiftie sanoi niin sehän on pelkästään hyvä euroopan sarjoille👍 Jos Amerikassa olisi 20 hyvää rahaa maksavaa seuraa niin kyllähän sinne parhaat euroopastakin nenisi🙏
 
Viestejä
605
9 joukkuetta nyt ja heinäkuussa alkavat! Sivuilta löytyy kaikki tiedot joukkueista, otteluista ja livestriimaukset👍
 
Viestejä
1,314
http://nvausa.com/#1
Tuommoista yrittävät siellä nyt!
Muutenhan siellä on ollut jo muutama pieleen mennyt yritys aikaisemmin juuri television takia!?!?
Heh. Siellähän on "Happy" Joe Klein mukana. Ja myös Kokkolan ei-niin-hyvät signaukset Jay Petty ja Conor Eaton.
Sitten sattui Joseph Smalzerin nimi silmään. Eikös Lakkapäässä pelannut.
Mutta onkohan tämäkin nyt ihan pikaturnausmuotoinen? Niinkuin Kanadan One Volleyball turnaus?
 
Viestejä
605
Heh. Siellähän on "Happy" Joe Klein mukana. Ja myös Kokkolan ei-niin-hyvät signaukset Jay Petty ja Conor Eaton.
Sitten sattui Joseph Smalzerin nimi silmään. Eikös Lakkapäässä pelannut.
Mutta onkohan tämäkin nyt ihan pikaturnausmuotoinen? Niinkuin Kanadan One Volleyball turnaus?
Siihen on olemassa vielä National volleyball Championships missä on kaikki mahdolliset ikäluokat ja sarjat😊 On kuulemna valtava tapahtuma👍
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös