Verkkovirhe

Ilahduttavaa

Viestejä
756
"Junnujoukkueita haluaisimme enemmänkin, mutta kamalan vaikeaa se on. On erityisesti vaikea löytää valmentajia pikkunassikoille."

Ehkä tämäkin on pikkukylissä helpompaa, mutta isien ja äitien valmentamina pikkunassikoiden ryhmät kyllä lähtevät liikkeelle siinä kuin muissakin pallopeleissä. Ja se on ilahduttavaa.
 
Viestejä
10,625
Ilahduttaisiko sekä Sakkea ja minua, että huomenna vietettäisiin lounashetki. Sopisiko Sakelle kello 12.00 tutulla joulukuusten myyntipaikalla?
 
Viestejä
10,625
No hemmettisoikoon, kyllähän tuo ilahduttaa. Saadaan taas puhua pallopallojargonia. Eilen törmäsin lentispoliisiin Hietalahden Nesteellä. Taisi tulla tauosta lähes tunnin mittainen. 😇

Kyllähän siinä puolitoista tuntia vierähti. Koko ajan pysyttiin asiassa. Lentopallosta. Murkinaa tietysti navan alle jutustelun lomassa. Maailma on taas parempi paikka elää. Kiitos Sakke mukavasta seurasta ja maittavasta murkinasta.
 
Viestejä
3,657
Kyllähän siinä puolitoista tuntia vierähti. Koko ajan pysyttiin asiassa. Lentopallosta. Murkinaa tietysti navan alle jutustelun lomassa. Maailma on taas parempi paikka elää. Kiitos Sakke mukavasta seurasta ja maittavasta murkinasta.
Kiitos itsellesi. Kaikki kontaktit ovat ihmiselle tärkeitä. Eikä vähiten pallopallokontaktit. Ruokapaikka on sopivan yksinkertainen, yksinkertaisille pallopalloihmisille. Rauhallista Jouluaikaa Ilahduttavien ihmisten palstalle.
 
Viestejä
1,765
Ilahduttavaa -palstalle laitan:

On mukavaa, ilahduttavaa, että monet toivottavasti omassa piirissään viettävät rauhallisen, mukavan Joulun.
Itse toivotan Suomen entopalloväelle nyt jo ajoissa Hauskaa Joulua! Pitäkää kuitenkin se pallo mielessä, sehän sitten tämän illan jälkeen lentää taas 4.1.2023.
Täällä Savossa erityisesti Oikein mukavoo Joulunköllykkää Savo Volleyn pelaajille, henkilöstölle, talkoolaisille ja kaikille kannattajille.
Merry Christmas 🌲🌲🌲
 
Viestejä
42
Ilahduttavaa on Lempo-Volleyn tiedotuksen laatu ja leveys noin ylipäätään ja kirsikkana kakun päällä tuore kausijulkaisu;


Ihan maailmanluokkaa!
 
Viestejä
864
Lentopallo | Porin Matti oli paras kaikista – ”Tšekkoslovakian valmentaja oli sanonut, että valitsisi minut omaan joukkueeseensa”: Lentopallo | Porin Matti oli paras kaikista – ”Tšekkoslovakian valmentaja oli sanonut, että valitsisi minut omaan joukkueeseensa”

Maksumuurin takana, valitettavasti, mut hieno mies 👍
Porin pyrintö oli vielä 70-80-luvun taitteessa kova lentisseura. Mäkitalon Ari varmaan muistetaan vielä siitä porukasta, ja Tuiskusen Pasi...
Nyt ei Porissa taida olla lentopallotoimintaa.
 
Viestejä
368
Viestejä
211
Ilahduttavaa, suomen cup viikonloppuna ja yleltä ottelut. Ei tarvitse pelätä, että ruutu pimeenä.
Yleensä cupissa joku yllättää.
Pari ylläriä veikkaan...hurrikaani finaaliin ja naisissa hlpk voittaa puijon 😊
 
Viestejä
250
Hienoa kun yhteys Italiaan on auki. Toivottavasti Luka Marttila saisi Suomesta seuraa saapasmaahan.

 
Viestejä
3,292
että kultturi- ja urheiluministeriö on myöntänyt ansioristin Ari Paloniemelle. Ison työn on tehnyt "lentopallo merkkisen" (Arskan sanonta) eteen liiton palveluksessa, että tmi arparatkaisee myötä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös