Verkkovirhe

EM-kisat -21, Tampere

Viestejä
111
Toivon todella 2021 on liitto joka näitä järjestää ja vielä järjestää sellaiset kisat joka yhdistää lp väen ja saa liiton talouteen positiisen potkun ilman että osallistuja ei tunne ryöstöltä kaikkia palvelun osasia. Vielä kun siihen "aikuisten power" lisäksi johonkin mökkikylään/leirintä alueeseen/kylpylään (vähintään 500 hlöä) ja sitä kautta uusia idoita lentopallon hyväksi aamuyöllä ;)
Tätä samaa olen itsekin miettinyt. Suomessa on kuitenkin melko paljon matkailuajoneuvoilla liikkuvia lentopallofaneja. Linja-autokuljetus pelipaikalle ja pelipaikan pihamaalle kunnon karnevaalitunnelmaa. Ei mitään normisuomalaista pönötystä.
 
Viestejä
2,411
Hakametsä on meille hyvä vaihtoehto. Siellä on monet kilpailut tullut seurattua. Kaiken lisäksi se on juuri sopivan kokoinen. Kun halli on täysi nousee tunnelma kuin itsekseen.

”Tottakai olympaialaiset saa valtavasti huomiota. Toivottavasti suomalaisilla urheilun ystävillä on paukkuja seurata paikan päällä. Edelliset kotikisat olivat 1993, eli aika harvinaista herkkua.”

Kyllä meillä paukkuja piisaa. Tampere on loistava kisapaikka senkin suhteen, että liikenneyhteydet melkein mistä tahansa päin Suomea ovat kohdillaan.

Nyt pitäisi vaan maajoukkue saada iskuun. Fanit valtaavat Hakametsän ääriään myöden täyteen, sitä en epäile. Maajoukkueelle tulee tuhannen taalan paikka näyttää nyt kotikisoissa, mistä Suomipoika on tehty.

Joo toivottavasti ei oo samanlainen tunnelma Hakametsässä, kuin joskus. Muutama tuhat katsojaa pönöttää ja vähän taputtaa. Suomen peleissä halli täys ja muihinkin peleihin edes vähän katsojia, niin hyvä tulee. :)
 
Viestejä
1,741
Aamuinen Aamulehti tiesi kertoa, että Uros Areena otetaan käyttöön vuoden - 21 lopulla. Näinollen jos kisat yleensä pelataan, osoite on tuttu Hakametsä. Varmaankin hyvä, sillä Heinällä on, uskoisin, pienemmät paineet järjestelyjen suhteen, kun on tutut kuviot. Minä ainakin palaan EM kuvioihin mieluusti Hakametsääm, muistelemaan - 77 kisoja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös