Verkkovirhe

B - pojat Sm

Viestejä
73
Hienoa että näistä junnuturnauksistakin kirjoitellaan tänne! Mielellään näistä lukisi enemmänkin.. Tsemppiä turnaukseen ja toivottavasti tulee raporttiakin pelien jälkeen.
 
Viestejä
10,309
Piipahdin iltapäivällä hetkeksi Tikkurilan Urheilutalolla. Paikka tuo aina lämpimiä muistoja KoVen suuruuden kaudelta. Tässä pyhätössä hakkuri nimeltään Antti Huuskonen piiskasi silloista, ilmeisesti Gala-palloa kuin hullu poro. Ja millä tehoilla. Taisi olla Raatikaisen Kari silloin valkkuna.
Nyt kentällä oli B-poikia. Katsomossa mm. Hannu Kankaanpää ja Pekka Lahtinen ja toki moni muukin.

Vilppula ja Puijo väänsivät tasaisen ensimmäisen erän, joka ratkesi siihen, kun Vilppulan passarin ja keskarin välillä eivät ajatukset menneet yksiin. Puijolla pitkä kaveri Kaunisto, joka vuosien varrella saattaa olla vielä kova jantteri. Nyt ei ponnistus ollut vielä vahva puoli, mutta välillä pallo lähti kaverin kädestä kuin tykin suusta. Oulun Kiskolla oli hyvä ja tasainen porukka kuten Keimolallakin. Keimolan porukassa pari pitkää äijää: Lankinen ja joku toinen, jonka nimi jo unohtui, vaikka Kankaanpään Hannu sen kävi selvittämässä minulle. Mutta yllättävän tasaisia ne erät, mitä ehdin katselemaan.
 
Viestejä
10,309
Vilppulan Tähden sivuilta löytyi jo tänään tietoa eilisestä turnauksesta:

http://www.vilppulantahti.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=109%3Ab-tytoet-raportit-2010-2011&catid=28&Itemid=37
 
Viestejä
48
B-Poikien SM tulokset 30.11.2013

A pooli KeiKa ja Puijo jatkavat A poolissa, Oulu ja Vilppula hakevat vauhtia B poolista.

B Pooli Kale ja Nurmo nousivat A pooliin, Kauhava jatkaa B poolissa ja Vammala hakee vauhtia C poolista.

C Pooli Ylöjärvi nousi B pooliin, Salpis jatkaa C poolissa, NaPa ja Vaasa putosivat 1 sarjaan ,josta nousivat Humppila ja Oulunsalo C pooliin.

Pelit jatkuvat 25.1.2014
 
Viestejä
49
Kiskon raportti turnauksesta: http://www.oulunkisko.fi/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=190&cntnt01returnid=15
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös