Verkkovirhe

B-ikäisten Alue-SM -turnaus Kuusamossa 24.-26.5.2019

M240

Gamesaver ilmeisesti kaatunut, välierät ja mitalipelit olisi ollut mukava katsoa.
Juu nii olisi ja vielä maksullinen palvelu joka kaatuu niin taitaa GS:n palvelun loppu häämöttää ja youtube tai face live jatkaa pääasiallisena videokanavana jatkossakin...
 
Viestejä
524
Taisivat olla idän poikia nuo pelikiellon saaneet, eipä yllättänyt ja yks niistä vielä tämä itänaapurin tähti. Ei muutakun kunnon pelikielto ja käytös kouluun.
 

Ana

Mitäs sielä kossit on perseilly? Oli jo A-kossien finaaleisakin havaittavisa noloa käytöstä ns. tähtipelaajilta ja liekö kyseessä nyt erään tähtipelaajan pikku veli🤔🤔
 
Viestejä
1
Screenshot_20190528-155337.jpg


kaikki olennainen tieto löytyy turnauksen juryn yksimielisestä päätöksestä. tärkeintä ei ole kuka tai mitä, vaan se että lajimme puuttuu sen arvojen ja sääntöjen vastaiseen käytökseen ja samalla linjaa, ettei vastaavanlaista käytöstä hyväksytä keneltäkään.

Screenshot_20190528-160032.jpg


poikien puolella finaalissa oli joukkueet, joiden pelaaminen kehittyi silminnähden turnauksen aikana. yllättävää se ei ole, ennemminkin luonnollista ja loogista. ainakaan pohjoisen leirillä ei keskitytty edes toissijaisesti taktiikan tai pelisysteemin eteenpäin viemiseen, vaan pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen. leirille ja turnaukseen pääsivät kaikki halukkaat.

yleisenä huomiona turnauksesta jäi mieleen se seikka, että junioreille yritetään opettaa lajia nimeltään lentopallo, vaikka valtaosalla ei ole pelin ja pelaamisen perusasiatkaan hallussa. ei ole ihme, jos joukkueen esitys ei vastaa valmentajan fläppitaululle piirtämiä ennakkokuvioita.
 
Viestejä
3,557
Taisivat olla idän poikia nuo pelikiellon saaneet, eipä yllättänyt ja yks niistä vielä tämä itänaapurin tähti. Ei muutakun kunnon pelikielto ja käytös kouluun.
Onkohan nyt pappojen mopo kans ruvennu keuliin, eihän tämä nyt niin iso asia ole.Nuorilla sattuu ja tapahtuu, jollain voi olla särmää vähän enemmän mutta kyllä ne hiotuu aikaa myöten pois, toivottavasti ei kokonaan.
 
Viestejä
54
En tarvitse nimiä, vaan kiinnostaa oppimis- ja opetusmielessä että mistä yleensäkin annetaan käytösrangaistus? Mikä on koskemattomuussääntö?
 
Viestejä
742
En tarvitse nimiä, vaan kiinnostaa oppimis- ja opetusmielessä että mistä yleensäkin annetaan käytösrangaistus? Mikä on koskemattomuussääntö?

Tuohon kyseiseen tapahtumaan en oikein pysty ottamaan kantaa, kun en tilannetta ole nähnyt, mutta kokemusta koskemattomuussäännöstä ja pelikielloista löytyy omalta kohdalta :)

90-luvulla pelailtiin ykkösarjaa Kajastuksen joukkueella Hämeenkaaressa VaLepaa vastaan. Peli oli aika kiihkeää, Mattilan Kaitsu valmensi edellisenä vuonna meitä ja oli nyt VaLepan penkin päässä. Tuuletukset verkon läpi oli aika pitkälle sallittuja ja sitä myös tehtiin. Muistaakseni kolmannessa erässä pitkän pallon jälkeen ( jonka voitimme ), vastustajan passari ( Ahonen ) potkaisi pallon meidän puolelle, tietysti suoraan nuorempaa Weckmania kiville ja tämä putosi maahan. Meidän hakkuri ( Kaislehto ) ei kauaa miettinyt, vaan puikkasi verkon ali Ahosen kurkkuun kiinni. Pienen napakan läheisyyden ja keskustelun jälkeen molemmat pihalle pelistä. Isompaa vääntöä, eikä painia nähty, koska herrat olivat hiukan eri sarjan miehiä. Jälkiseuraamuksina oli Kassulle 5 peliä pelikieltoa ja Ahoselle 1. Voitettiin muuten peli 3-2, se olikin ainoa peli jonka VaLePa hävisi sarjassa ja liigakarsinnoissa koko kaudella. Heille ansaittu paluu liigaan 1-sarjakeikan jälkeen.

Isompia traumoja tai kaunoja ei jäänyt kellekään. Tapahtumaa on naureskeltu omien ja silloisten vastustajien kesken monet kerrat :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös