Verkkovirhe

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä sawolaenen

1. Miesten mestaruusliiga finaalisarja 2023-24 Hurrikaani-Loimaa - Akaa Volley

Onnittelut Hurrikaanille mestaruudesta, aika moista dominointia finaalisarja! Akaan hyvä kausi taisi saada ansaitsettoman huonon maun finaaleissa. Onnitelut hopeasta, kyllä se ajan kanssa kirkastuu.
  2. Veljekset Kultaisessa Liigassa 2024

Talous ehkä sanelee täällä ettei käytännössä merkityksettömiä pelejä pelata, ei vaikuta mihinkään seuraavalla kaudella.
  3. Naisten liigan pelaaja- ja valmentajasopimukset 2024-25

4. Naisten Mestaruusliigan pudotuspelit 2024

Upeaa tekemistä Lehdolta, ainoa oikea valinta vuoden naispelaajaksi!
  5. Keskustelua moderoinnista

Ensimmäinen suoranainen uhkaus on tullut minulle yksityisviestillä, se on lähetetty ylläpidon tietoon ja odotan ylläpidolta toimia asian suhteen.
  6. Savo Volley 2023-2024

Kauden esityksiin nähden 4 sija oli ikävä kyllä oikeutettu. Liian ailahtelevaa oli peli. Cup voitto oli osoitus että mahdollisuuksia kirkkaimpaan mitaliin oli. Minusta ihan ok kausi. Ensi vuonna on aivan eri joukkue, mielenkiintoista! 💛🖤
  7. VaLePa 2023-2024

Onnittelut Valepalle pronssista!
  8. Savo Volley 2023-2024

Kirjoittelee lapsonen joka ei ole saanut elämässä mitään muuta aikaan kuin häpeää vanhemmillensa, otan osaa äidille ja isälle ettei pojasta miestä kasva.. 😘
  9. Savo Volley 2023-2024

10. TUTO 2023-2024

Eiköhän se ole parempi hoitaa hommat niin ettei tarvii jokainen kivi kääntää että joukkue pysyy sarjassa..
  11. Savo Volley 2023-2024

12. Savo Volley 2023-2024

Toiseksi menestynein valmentaja miesten puolella lähivuosina ja sanot että huti..?
  13. Savo Volley 2023-2024

Juu ei.. 😂
  14. Naisten Mestaruusliigan pudotuspelit 2024

Piti ihan käydä lukemassa uutinen ja ei siinä kyllä tuon loukin taakse menty, Keränen sanoi että 5-6 palloa oltiin tiedottomassa tilassa loukin jälkeen..