Verkkovirhe

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Jumiukko

 1. Kokkolan Tiikerit 2020-2021

  Nimi löytyy kuukkelin avulla jos sen haluaa tietää. Itse kuulin jo viime perjantaina kauppareissulla nimen ja ei aivan heti kellot kilkattanut kenestä on kyse. Mutta onneksi henkilö on ollut sellaisissa tehtävissä Tikruissa ettei seuraa voida syyllistää tämän takia.
 2. VaLePa 2020 - 2021

  Ronkainen tuumaili keväällä Kalevan jutussa että jos sopparia ei ulkomaille tule niin hän palaisi Ettaan pelaamaan.
 3. EM-kisat -21, Tampere

  Tätä samaa olen itsekin miettinyt. Suomessa on kuitenkin melko paljon matkailuajoneuvoilla liikkuvia lentopallofaneja. Linja-autokuljetus pelipaikalle ja pelipaikan pihamaalle kunnon karnevaalitunnelmaa. Ei mitään normisuomalaista pönötystä.
 4. Miesten mestaruusliiga 2020/2021

  Etta julkistaa keskiviikkona uusia soppareita ja muutamaa vielä hierotaan.
 5. Valmentaja- sekä pelaajasopimukset LML miehet 2020-2021

  Olisi kai pitänyt laittaa että suurin osa pelaajista on Oyks:n alueelta. Ulkopuolelta taitaa olla vain Hakalan Anssi, Eemi Tervaportti ja Daniel Levant. Jos oikein muistan niin muut pelaajat ja valmentajat olivat Kempeleestä, Oulusta, Oulunsalosta, Oulaisista, Kärsämäeltä, Kestilästä...
 6. Valmentaja- sekä pelaajasopimukset LML miehet 2020-2021

  Tuossa tämän päivän Kalevaa lueskellessa, jossa oli juttu SunVolleyn mestaruusvuodesta tuli mieleeni, että milloin on viimeksi mestaruus ja Cup voitettu oman kylän pojilla? Oli SunVolleyllakin ostopelaajia.,mutta hyvin pitkälti joukkue koostui Oulun alueen pelaajista.
 7. Valmentaja- sekä pelaajasopimukset LML miehet 2020-2021

  Tämän päivän Kalevan mukaan ainakin Ettan avainpelaajat Helenius, Marttila ja Muukkonen ovat jatkamassa ellei yllätyksiä tule ja rahaakin on ensi kaudella ehkä enemmän käytössä pelaajabudjettiin. Hyvälle kuulostaa.
 8. Miesten mestaruusliiga 2019-2020

  Kuoksan mukaan Muukkosen hiha oli vielä talvella sen verran huono ettei peliaikaa paljoa tullut.
 9. Miesten mestaruusliiga 2019-2020

  Ainakin täällä Pohjois-Pohjanmaalla on salivuoroista huutava pula monella isommalla paikkakunnalla. Junnuja ois tulossa ja vetäjiäkin varmaan löytyisi mutta salivuoroja ei saa. Aikuisten sarjoihin olisi pelaajia mutta alimmat sarjat pitäisi olla mahdollisimman keveillä kustannuksilla ja vaikka...
 10. Miesten mestaruusliiga 2019-2020

  Selkävaivan takia pois koko loppukauden.
 11. Team Lakkapää 2019-20

  Libero oli ilmoittanut että hän ei pelaa karsintapelejä.
 12. Miesten mestaruusliiga 2019-2020

  Tänään kalevassa Helenius kehui kovasti Kuoksaa valmentajana. Rapakunnon kanssa samaa mieltä että keskipelaajien puolelta etta antaa vielä liikaa tasoitusta vastustajille.
 13. Miesten mestaruusliiga 2019-2020

  Onkohan Ville kuinka kovassa kunnossa keväällä jos nyt jo lyhyen treenijakson jälkeen peli kulkee noin hyvin? Ettan hurja nousu palkittiin kotisalissa kauden avauspisteellä – "Peli alkoi näyttää siltä kuin pitääkin"
 14. VaLePa 2019-20

  Ettan pelaaja budjetin verran.
 15. Miesten maajoukkue EM-kisoissa 2019

  Ainakin meidän majapaikan vieressä oleva liikuntahalli oli iltaisin ja viikonloppuna täynnä nuoria pelaamassa lentistä tai korista. Ja iltaisin oli bussien kyydissä nuoria treenikassien kanssa menossa harkkoihin.
Ylös